Dmc al bence detroit aldım sarmiyor açıkçası oyun buglu zaten bende mi sadece öyle bilmiyorum oyunu 20 dk felan oynuyorum oyundan atıyor bilgisayar anlık takılıyor. Sadece detroitte oluyor bu birsürü oyunum var steamde100 TL bakiyem var azda olsa ekleyebilirim ne önerirsiniz? Her türe açığım.
Aklımda:
DMC5
Detroit Become Human
Squad
Bunlar var bunlardan birini almayı düşünüyorum önerileriniz neler?
İki türüde seviyorum Detroit'te çok ilgimi çekiyor oynamıştım daha önce ama bitirmedim. Hiç sorun olmamıştı bende.Dmc al bence detroit aldım sarmiyor açıkçası oyun buglu zaten bende mi sadece öyle bilmiyorum oyunu 20 dk felan oynuyorum oyundan atıyor bilgisayar anlık takılıyor. Sadece detroitte oluyor bu birsürü oyunum var steamde
detroit almazsan ayıp edersin o derece100 TL bakiyem var azda olsa ekleyebilirim ne önerirsiniz? Her türe açığım.
Aklımda:
DMC5
Detroit Become Human
Squad
sadece sende var 33 saatim var oyunda toplasan 2-3 kere anca bug olmuştur oda kaplamalar vs.Dmc al bence detroit aldım sarmiyor açıkçası oyun buglu zaten bende mi sadece öyle bilmiyorum oyunu 20 dk felan oynuyorum oyundan atıyor bilgisayar anlık takılıyor. Sadece detroitte oluyor bu birsürü oyunum var steamde
Squad türünü seviyorsanız onu alın. Zaten ömürlük bir oyun100 TL bakiyem var azda olsa ekleyebilirim ne önerirsiniz? Her türe açığım.
Aklımda:
DMC5
Detroit Become Human
Squad
detroit almazsan ayıp edersin o derece
sadece sende var 33 saatim var oyunda toplasan 2-3 kere anca bug olmuştur oda kaplamalar vs.
Squad'ıda çok merak ediyorum çok güzel duruyor. İkisi 130 tl yapıyor 30 lira ekleyip ikisini alabilirim belki. Ya da indirimleri bekleyip 1 tane büyük bir oyunda alabilirim bilemedim.Squad türünü seviyorsanız onu alın. Zaten ömürlük bir oyun
farklı türün oyunları ne desem boş kalır hepsi kendi alanında iyi oyunlar bana detroit daha çok hitap ediyor o yüzden onu öneririm başka biri çıkıp devil daha iyi dese bişey diyemem. eğer hikayeli oyunlarla aran iyiyse detroiti yüksek ihtimal seversinSquad'ıda çok merak ediyorum çok güzel duruyor. İkisi 130 TL yapıyor 30 lira ekleyip ikisini alabilirim belki. Ya da indirimleri bekleyip 1 tane büyük bir oyunda alabilirim bilemedim.
İndirimleri bekleyene kadar fiyatları artabilir hocam. Bildiğiniz üzere çoğu oyunun fiyatı arttı bile.Squad'ıda çok merak ediyorum çok güzel duruyor. İkisi 130 TL yapıyor 30 lira ekleyip ikisini alabilirim belki. Ya da indirimleri bekleyip 1 tane büyük bir oyunda alabilirim bilemedim.