indirme hızı sınırla kapalı dimi
valla bu steamde yavaş indirme muhabbetini yaşayan tek sen değilsin daha önce de karşılaştım da çözüm şu an aklıma gelmiyor maalesef, eğer server yoğunluğuyla alakalıysa başka bölgeleri de deneyebilirsin, başka sebepse işe yaramayacak ama denenebilirKapalı sadece steamde bu sorun var epicde sorunsuz.
Almanyayı denedim türkiyeyi denedim ve 2 gündür böyle.valla bu steamde yavaş indirme muhabbetini yaşayan tek sen değilsin daha önce de karşılaştım da çözüm şu an aklıma gelmiyor maalesef, eğer server yoğunluğuyla alakalıysa başka bölgeleri de deneyebilirsin, başka sebepse işe yaramayacak ama denenebilir
bendede oluyordu saniyede 100mbtan 20 dkda bir 5 10 mba düşüyordu ama zaten 20 dkda çoğu oyun indiği için pek takmadım benvalla bu steamde yavaş indirme muhabbetini yaşayan tek sen değilsin daha önce de karşılaştım da çözüm şu an aklıma gelmiyor maalesef, eğer server yoğunluğuyla alakalıysa başka bölgeleri de deneyebilirsin, başka sebepse işe yaramayacak ama denenebilir
Benim hızda yavaş 5 mb bazen yatarken açık bırakıyorum bi kalkıyorum inmemiş 30 kb de iniyor.bendede oluyordu saniyede 100mbtan 20 dkda bir 5 10 mba düşüyordu ama zaten 20 dkda çoğu oyun indiği için pek takmadım ben![]()
önbelleği temizleyip tekrar farklı bir bölgeyle deneyinAlmanyayı denedim türkiyeyi denedim ve 2 gündür böyle.
Kapalı hocam çözemedim ya önbeleğide 30 kere temizledim gene aynı gene aynı.önbelleği temizleyip tekrar farklı bir bölgeyle deneyin
vpn veya goodbyedpi falan açıksa onları kapatmayı deneyebilirsin