Neler Yeni

steam 21 TL ye ne alınır :D

Can...

80+ Platinum
sakinnn :D W ile forward'a al, frenleri tamamen sal, sağ altta göstergede fren pistonları oranını görürsün 2.2 ve civarı olması lazım hareketlenmesi için kalkmıyorsa pantografı kaldırmamış olabilirsin pantografı kaldır hareket enerjisini üst katenerden alır tren
metro ile insanları alıyom kol mol yok dediklerini yapıyom gitmıyor çıktım uğraşamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

sakinnn :D W ile forward'a al, frenleri tamamen sal, sağ altta göstergede fren pistonları oranını görürsün 2.2 ve civarı olması lazım hareketlenmesi için kalkmıyorsa pantografı kaldırmamış olabilirsin pantografı kaldır hareket enerjisini üst katenerden alır tren
bana git dıyor nasıl gideceğimi söylemiyor ne saçma oyun bu böyle :D tren ilerlemiyor

Ekler

• dasd.png
    dasd.png
    3.8 MB · Hit: 25
Son düzenleme:

Ysuflix

80+ Gold
A gaz arttırma D gaz düşürme bas bakalım nolcan

Can...

80+ Platinum
iade talebi açtım muhtemelen olmayacak 2 saattir bu saçma oyunla cebelleşiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

denedim az önce oynarken tüm tuşlara tek tek bastım hareket falan bir şey olmadı

Can...

80+ Platinum
Ettim iade 116dk oynamışım bana oyun bildiğin hâşâ ölüyü dirilt diyor dediklerini açıyorum 60km hıza çık diyor nasıl çıkcam onu göstermiyor 😂

Ysuflix

80+ Gold
Ettim iade 116dk oynamışım bana oyun bildiğin hâşâ ölüyü dirilt diyor dediklerini açıyorum 60km hıza çık diyor nasıl çıkcam onu göstermiyor 😂
sağlık olsun :D

Top Bottom