Yardım steam 5 dolar kuralı

AlpBeyk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
steamde 5 dolar kuralı var biliyorsunuz pazar a falan erişilmiyor şimdi steamde dolar kuru 2.1 diye biliyorum bu bundada geçerli mi yani benim onaylı kullanıcı olmam için 35,32 (şuanki dolar kuruna göre) yatırmam gerekiyor yoksa 35 tl veya 10.5 tl mi yatırmam gerekiyor ve yatırdığım parayı harcamak zorundayım lütfen yardımcı olun

Onu bunu bilmem ama bu kural dünyanin en saçma kuralı

Buradan ne kadar kaldıgına bakabiliyorsunuz.

steamde 5 dolar kuralı var biliyorsunuz pazar a falan erişilmiyor şimdi steamde dolar kuru 2.1 diye biliyorum bu bundada geçerli mi yani benim onaylı kullanıcı olmam için 35,32 (şuanki dolar kuruna göre) yatırmam gerekiyor yoksa 35 TL veya 10.5 TL mi yatırmam gerekiyor ve yatırdığım parayı harcamak zorundayım lütfen yardımcı olun
Hayır 10.5 yatırman gerekiyor ve harcaman gerekmiyor ben öyle biliyorum.

Buradan ne kadar kaldıgına bakabiliyorsunuz.
teşekkürler peki para yatırmadan anlıyamayacağım ki ne kadar yatırılınca olduğunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır 10.5 yatırman gerekiyor ve harcaman gerekmiyor ben öyle biliyorum.
inşallah öyledir

40tl atmaniz gerekiyor. Bizzat deneyimledim.

steamde 5 dolar kuralı var biliyorsunuz pazar a falan erişilmiyor şimdi steamde dolar kuru 2.1 diye biliyorum bu bundada geçerli mi yani benim onaylı kullanıcı olmam için 35,32 (şuanki dolar kuruna göre) yatırmam gerekiyor yoksa 35 TL veya 10.5 TL mi yatırmam gerekiyor ve yatırdığım parayı harcamak zorundayım lütfen yardımcı olun
öyle bir şey yok 40 lira yatırman gerek ben eskiden 20 yatırmıştım o zaman dolar 3 liraydı aga b

Onu bunu bilmem ama bu kural dünyanin en saçma kuralı
steamin bi pazarı var oyuncuları maniple edilmesini ve botların pazarı ele geçirmesini önlemek icin bu gerekli beleşcileri de kimse sevmez ayrıca adam sana orda pazar kurucak oyun ici eşyalarını pazarlama para kazanma sansı sunacak bunun icin ücret almıycak mı

steamin bi pazarı var oyuncuları maniple edilmesini ve botların pazarı ele geçirmesini önlemek icin bu gerekli beleşcileri de kimse sevmez ayrıca adam sana orda pazar kurucak oyun ici eşyalarını pazarlama para kazanma sansı sunacak bunun icin ücret almıycak mı
peki ne kadar olduğunu biliyo musun

peki ne kadar olduğunu biliyo musun
40 tl kardes ea play felan alablrsin bence 1 ay da olsa 1 yılda olsa indirimdeydi heralde 3 5 güzel aaa class oyunu var en azından icinde 40 tl ye baska ne alablrsin ki zaten

Geri