çok saçma zamanında denedim gereksiz 1 tl atıyorsan 75 kuruş kazanıyorsun bazenTeşekkürler ona göre yatıracağım eğer mantıksızsa gerek yok
Tamda bunu yapmak için hazırlıklara başlıyordum bu konuyu gördüm, bence kâr ettirir.Merhabalar.Aklıma saçma ama mantıklı bir şey geldi.Bildiğimiz gibi çoğu oyundan kart düşürebiliyoruz.Ve yakın bir zamanda indirim haftası var.Kartları düşürmek içinde sanırım 5$sınırını geçmesi lazım(yan çar açtım kart düşmedi 5$ı geçmediğinden öyle düşünüyorum).Aslında bir deney sayılabilir.Steam sınırını kaldırmak için şu anlık ne kadar para yatırmamız lazım?5$'ı geçince kart düşüyor değil mi ona göre bir deney yapacağım.Düşündüğüm ise İndirimde Zup! gibi kart düşüren ucuz oyunları alacağım indirimlede zaten 1.15₺ filan oluyor.Bunları alıp Idle Master ile kart düşüreceğim ve ne kadar kâr/zarar yaptığımı hesaplayacağım.Soruların cevaplarını bilen yazabilir mi?
Hoxam.Biraz hortlatmış gibi oldunuz ama zaten yapmıştım bu deneyi sonucunu başka bir Konu olarak açtım merak ediyorsanız bakabilirsinizTamda bunu yapmak için hazırlıklara başlıyordum bu konuyu gördüm, bence kâr ettirir.
Hayatınızda riskler alın. Eğer kazanırsanız, liderlik edersiniz. Eğer kaybederseniz, rehberlik edersiniz.
Link alabilir miyim?Hoxam.Biraz hortlatmış gibi oldunuz ama zaten yapmıştım bu deneyi sonucunu başka bir Konu olarak açtım merak ediyorsanız bakabilirsiniz
Link alabilir miyim?
zBahattinBu hesabımda 5$sınırı var eğer yapmak mantıklıysa ilk yazdığımı yapmayı düşünüyorum