Neler Yeni

Steam 5$ sınırı ve kart düşürme

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Merhabalar.Aklıma saçma ama mantıklı bir şey geldi.Bildiğimiz gibi çoğu oyundan kart düşürebiliyoruz.Ve yakın bir zamanda indirim haftası var.Kartları düşürmek içinde sanırım 5$sınırını geçmesi lazım(yan çar açtım kart düşmedi 5$ı geçmediğinden öyle düşünüyorum).Aslında bir deney sayılabilir.Steam sınırını kaldırmak için şu anlık ne kadar para yatırmamız lazım?5$'ı geçince kart düşüyor değil mi ona göre bir deney yapacağım.Düşündüğüm ise İndirimde Zup! gibi kart düşüren ucuz oyunları alacağım indirimlede zaten 1.15₺ filan oluyor.Bunları alıp Idle Master ile kart düşüreceğim ve ne kadar kâr/zarar yaptığımı hesaplayacağım.Soruların cevaplarını bilen yazabilir mi?
Tamda bunu yapmak için hazırlıklara başlıyordum bu konuyu gördüm, bence kâr ettirir.
Hayatınızda riskler alın. Eğer kazanırsanız, liderlik edersiniz. Eğer kaybederseniz, rehberlik edersiniz.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,864
İsim
Kgn
Tamda bunu yapmak için hazırlıklara başlıyordum bu konuyu gördüm, bence kâr ettirir.
Hayatınızda riskler alın. Eğer kazanırsanız, liderlik edersiniz. Eğer kaybederseniz, rehberlik edersiniz.
Hoxam.Biraz hortlatmış gibi oldunuz ama zaten yapmıştım bu deneyi :) sonucunu başka bir Konu olarak açtım merak ediyorsanız bakabilirsiniz

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,864
İsim
Kgn
Link alabilir miyim?

Top Bottom