rainbow six siegeİndirim bekleyebilirim hangi oyunları önerirsiniz? Genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum ama onlineda olabilir.
Not: Forza horizon 4 , witcher 3 ve PUBG önermeyin lütfen.
hotline miamai, dishonored, bioshock collection. ilk aklıma gelenler.İndirim bekleyebilirim hangi oyunları önerirsiniz? Genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum ama onlineda olabilir.
indirimi beklerse 35 tl ye düşüyorrainbow six siege
İndirimde almak daha mantıklı.rainbow six siege
Ozaman hesap olarak al oyunları çok daha ucuza gelir.Korsan istesem konu açmam değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rainbow alabilirim ama geriye kalan parayı ne yapacağım? Geriye 55tl falan kalıyor.
civ5 full dlc'li paketİndirim bekleyebilirim hangi oyunları önerirsiniz? Genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum ama onlineda olabilir.
Cod mw eski olan ama remasteredİndirim bekleyebilirim hangi oyunları önerirsiniz? Genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum ama onlineda olabilir.
arkadaşın varsa ranch sim veya the forest alabilirsinKorsan istesem konu açmam değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rainbow alabilirim ama geriye kalan parayı ne yapacağım? Geriye 55tl falan kalıyor.
Ben Uplay den 36 tl ye aldım,Alacaksan Steamden Alma Baya Pahalıydı En son Gördüğümderainbow six siege