Neler Yeni

Steam adres istiyor

Merhabalar normalde konsol oyuncusuyum yeni pc aldım ve steam cüzdan kodu aldım ancak cüzdan kodunu kullanırken benden ev adresimi ve postamı istedi yazmalı mıyım eğer yazarsam evime posta mı gelecek?

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
bence kafadan atmayın yazın gitsin sonuçta iki gün sonra güvenlik önlemi gerektiren bir konuda size sorabilirler. Sonuçta evinizi basacak değiller ve e-posta da zaten güvenlik açısından doğru e-posta olması önemli. Steamın fatura gönderdiğini de daha önce görmedim faturalar e-fatura olarak geliyor. Ayrıca daha önce kullandım epin ama böyle bir bilgi girdiğimi hatırlamıyorum belki vardı da ben hatırlamıyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
bence kafadan atmayın yazın gitsin sonuçta iki gün sonra güvenlik önlemi gerektiren bir konuda size sorabilirler. Sonuçta evinizi basacak değiller ve e-posta da zaten güvenlik açısından doğru e-posta olması önemli. Steamın fatura gönderdiğini de daha önce görmedim faturalar e-fatura olarak geliyor. Ayrıca daha önce kullandım epin ama böyle bir bilgi girdiğimi hatırlamıyorum belki vardı da ben hatırlamıyorum.
Adres girmesine gerek yok. Kafan atabilir. Epic'de ben öyle yaptım mesela.

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
Adres girmesine gerek yok. Kafan atabilir. Epic'de ben öyle yaptım mesela.
adreslik bir iş olacağını düşünmüyorum zaten ama bazen hesabınızı kaybettiğinizde çaldırdığınızda güvenlik önemli açısından saçma sapan sorular sorabiliyorlar. Tedbir diyelim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,070
Üyeler
163,938
Son üye
beqtass
Top Bottom