Neler Yeni

STEAM AİLEYE ADAM ARIYORUZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Yuzarsef
Harbi ben'de masaüstü sandım insan dayanamaz be Benim masa üstü böyle olsa kafayı yerdim 😁 hatta benim Klasör bile böyle değil oda Rahatsız ediyor Her şeyi katagorize ediyorum masa üstünde uygulamaları bile türüne ve amaçlarına göre ayırıyorum😂
Benimde gözüme hoş gelmiyor da yapacak bir şey yok diğer türlü bulamıyorum hepsini.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Mehmetcan İvrendi
Benimde gözüme hoş gelmiyor da yapacak bir şey yok diğer türlü bulamıyorum hepsini.
Diğer türlü bulamıyormusunuz😂 hocam tam tersi olmasın sizin şu ekranda istediğim oyunu en az 3-5Dk aramam gerekir onun yerine açın bı oyun klosörü sonra içine su isimlerde klosörler açın

-Hikayeli Oyunlar
-Online Oyunlar
-Araba Oyunları
-Korku Oyunları
-Çerezlik oyunlar
-Anime oyunları
-Se* Oyunları
-Çöp Oyunlar

Vs. Diye (En azından benimki böyle)
Ondan sonra 30dk'nızı Ayırın ve tek tek kataloglara yerleştirin

Hatta Her ne kadar düzenli olsa'da gözüme'de hitap etmesi oyunların çekici olması lazım bu yüzden Çok güzel bir arayüze Sahip oyun oynamaya teşvik eden güzel bir uygulama tasarladım😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Yuzarsef
Hatta Her ne kadar düzenli olsa'da gözüme'de hitap etmesi oyunların çekici olması lazım bu yüzden Çok güzel bir arayüze Sahip oyun oynamaya teşvik eden güzel bir uygulama tasarladım😁
Uygulamanın adı ne? Veya gönderebilir misin bana?

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Yuzarsef
İnternette yok hocam kendim yaptım için sadece kendi bilgisayarımda var oda GG oldu yeni Sistem aldığım zaman Yeni bilgisayara aktarıcam verileri O zaman unutmazsam atarım uygulamayı
Tamamdır bekliyeceğim ara ara mesaj atarım göndermen için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,113
Üyeler
163,433
Son üye
ahmetkdsn
Top Bottom