ErenMaiky
80+ Silver
%85 ten çeviririm diyorum normalde 1650 tllik şeyi 1400 TL'ye satmış oluyorum hem sen ucuza alıyon hem benim işime geliyornasıl yani hediye mi atıyorsun
%85 ten çeviririm diyorum normalde 1650 tllik şeyi 1400 TL'ye satmış oluyorum hem sen ucuza alıyon hem benim işime geliyornasıl yani hediye mi atıyorsun
Hangi turnuva?, incelemek isterim.Kendi turnuvalarımda hakem kendi olup hileyle kazananlar değil mi onlar
sana nasıl güveneceğim eğer varsa rdr2 ve cyberpunk ultimate alırım%85 ten çeviririm diyorum normalde 1650 tllik şeyi 1400 TL'ye satmış oluyorum hem sen ucuza alıyon hem benim işime geliyor
item satıştan koyarım 1425tl'ye ordan alırsınsana nasıl güveneceğim eğer varsa rdr2 ve cyberpunk ultimate alırım
item satıştan koyarım 1425tl'ye ordan alırsın
alıcaksan hesaplarız onu ama item satış komisyon kesiyor ona göre fiyat çıkar kralrdr2 ultimate ve cyberpunk ultimate mi
hesap et bakalım ne ödüyorum bileyim ona göre alırım derimalıcaksan hesaplarız onu ama item satış komisyon kesiyor ona göre fiyat çıkar kral
Hocam steam bağımlılığınız yoksa outlast trialsın indirimsiz hali epicte çok daha ucuz. Onun dışındaki diğer oyunların fiyatları iyi alınır.ben bunları alıcam gibi ya daha arkadaslarla eğlenmelik pek oyun bulamadım
normalde 1.9k ikisinin fiyatı steamde. Eğer paparadan atarsan 1605. itemsatıştan alırsan 1725hesap et bakalım ne ödüyorum bileyim ona göre alırım derim
Bu oyun için bence iyi fiyat çünkü oynamanın sınırı yok.ya şu elden ringi çok istiyorum kafayı yiyeceğim ama çok pahalı indirime girmiş haline bak ya of
Truckersmp girilmezse ats daha güzel benceast yı bılmemde ets2 hertulu alınır beles