Arma 3 1.5 Dolar Lan Askeri RP Yapmayı Sevenler KaçırmasınEvet Dostlar Bugün Yani 27 Haziran - 11 Temmuz Arası İndirimler Başlıyor Almak İstediğiniz Oyunlar Var Mı ? Ben Arkadaşa Ready Or Not Aldırtacam İndirimde Bakalım Oynamayı Düşünüyoruz Ayrıca Project Zomboid Oyniyacak Arkadaşlarda Arıyorum Alacak Varsa Yazabilir Oynarız
Bu Arada İndirime Özel 4 Kişiye Cs İtemi Hediye Ediyorum Steam Guard Açık Olan 4 Kişi Aşağıya Takas Linki bıraksın Hepsine 1 İtem Atacam
Alıntıyı görüntüle
Şu Linki Bırakın Yoksa Atamam Şimdiden İyi Oyunlar
İTEMLER DAĞTILDI TAKAS LİNKİ ATMAYIN
Kendi turnuvalarımda hakem kendi olup hileyle kazananlar değil mi onlarTeneke kafaların yaptığı 5-6 oyun var. Hepsi istek listesine daha ne var Türk oyunu
Hocam turnuvalarında bir ödül olmuyor zaten eğlencesine oynuyorlar bunu bilip giriyorlar turnuvaya zaten ayrıca nasıl bir hileden bahsediyorsunKendi turnuvalarımda hakem kendi olup hileyle kazananlar değil mi onlar
Turnuvaları izle görürsünHocam turnuvalarında bir ödül olmuyor zaten eğlencesine oynuyorlar bunu bilip giriyorlar turnuvaya zaten ayrıca nasıl bir hileden bahsediyorsun
hangi turnuvayı diyorsun hocam link at bakayım bi ton turnuva yaptı adamlarTurnuvaları izle görürsün
nasıl yani hediye mi atıyorsun50 dolar steam bakiyem var. Tek seferde İstediğiniz oyunları gönderebilirim. %85 ten çeviririm tek işlem
İkisi de güzel. FH4 kesinlikle alınması gerekilen bir oyun bence. Daha önce belirttiğim gibi 4 ile 5 gerçekten aynı oyunlar. aynı oyunlar farklı haritalar. FH4 oynanamış birinin 4 almaması için bir sebep yok.Doom eternal + forza 4 almayı düşünüyorum 10 usd ye mantıklı mı ?