Yardım Steam aldığım oyun gelmedi

Naystan steamden oyun aldım ve oyunum gelmedi parada çekilmiş napcam elim ayağım titriyor yardım edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Naysta kampanyadan para vermemiş ordada zararım var
Önce okuyunuz. 3 İş günü içerisinde geri ödeme yapılacağı zaten kampanya detayında yazıyor. Eğer oyun gelmiyorsa destek talebi açarsınız.

Önce okuyunuz. 3 İş günü içerisinde geri ödeme yapılacağı zaten kampanya detayında yazıyor. Eğer oyun gelmiyorsa destek talebi açarsınız.
Haklısın stresten unuttum onu. Destek talebi açtım açmasınada nays dekont vermiyor bana steamde kesin dekont isticek onu napcam?

Steam'ı ac kapa yaptın mı? Oyun sepete bir daha ekleniyor mu?

Steam Desteğe yazınca ilgilenilirler.
Yazdım geri dönmelerini bekliyorum şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse the walking dead oyununun serisi alınır mı?

Son düzenleme:
Steam destekten mesaj geldi ve diyorki ödeme bankanız tarafından red edildi biz işleme alamadık. Bankanızla iletişime geçin nays ile iletişime geçtiğimde ise ödemenin yapıldığını söylüyor Steam ile iletişime geçin diyor napicsm şuan ben ya

Steam destekten mesaj geldi ve diyorki ödeme bankanız tarafından red edildi biz işleme alamadık. Bankanızla iletişime geçin nays ile iletişime geçtiğimde ise ödemenin yapıldığını söylüyor Steam ile iletişime geçin diyor napicsm şuan ben ya
Allah kurtarsın en kötü duruma düşmüşsün

Valla ya. Şimdi tekrar naysa konuştum incelemele başlatılar. Da umudum pek yok normalde giden para çok değil ama ayı ona göre hesaplanmıştım daha para bırakmamıştım. Neyse kismet değilmiş

Geri