İndirir hocamGece indirme yapacağım ama arka arkaya indirme nasıl yapacağım. 2-3 oyun kadar indirme yapacağım. Arka arkaya indirmeye koysam kuyruğa, indirirmi ?
Zaten tüm oyunları kuyruğa ekleniyor indirmeyi başlatınca sistemi anlarsınız. Sonra istediğiniz gibi sıralayınÖnce 1. oyunu indir dicem. sonra 2. oyunu indir dicem tek tek indircek glb.
evet sıraya koyuyor direktÖnce 1. oyunu indir dicem. sonra 2. oyunu indir dicem tek tek indircek glb.
Evet hocam yani ilk oyuna indir deyin sonra ikinci oyunada aynısını yapın artık kaç seri indirceksen aynı işlemi uygulayın ve altta örneğin 3 oyun serisi indirme yapacaksın 1/3 şeklinde yazıyı görün mutlakaÖnce 1. oyunu indir dicem. sonra 2. oyunu indir dicem tek tek indircek glb.
Evet hocam yani ilk oyuna indir deyin sonra ikinci oyunada aynısını yapın artık kaç seri indirceksen aynı işlemi uygulayın ve altta örneğin 3 oyun serisi indirme yapacaksın 1/3 şeklinde yazıyı görün mutlaka
evet sıraya koyuyor direkt
Eyvallah.Zaten tüm oyunları kuyruğa ekleniyor indirmeyi boşaltılması sistemi anlarsınız. Sk ea istediğiniz gibi sıralayın
Smite eski günler geldi aklıma efsane oyundu şimdi nasıl olmuş bilmiyorum. Artemis okçu vardı full kritik can çalma çıkınca milleti düz vura vura yok ediyorsunuz thor da güzel bir de Loki var onuda oynayın çok zevkli görünmez arkalarına geçip tek atıyorsunuz.Sıralamaya bile koyabiliyorsun. Yeni öğrendim.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah.
Deneme için yaptım. Yoksa indirmicektimde Güzelse deneyelim ya.Smite eski günler geldi aklıma efsane oyundu şimdi nasıl olmuş bilmiyorum. Artemis okçu vardı full kritik can çalma çıkınca milleti düz vura vura yok ediyorsunuz thor da güzel bir de Loki var onuda oynayın çok zevkli görünmez arkalarına geçip tek atıyorsunuz.
Hocam biraz zor yani lol ve Dota karışımı gibi önemli olan hareketli olmanız ve bodoslama dalmamak ormanı da unutmayın orası bol bol güçlendirme veriyor ve full item olunca ayakkabıyı satın item alın.Deneme için yaptım. Yoksa indirmicektimde Güzelse deneyelim ya.
Dota vb. oyunları hiç sevemedim Sarmyorlar beni.Hocam biraz zor yani lol ve Dota karışımı gibi önemli olan hareketli olmanız ve bodoslama dalmamak ormanı da unutmayın orası bol bol güçlendirme veriyor ve full item olunca ayakkabıyı satın item alın.
Buda o tarz ama farkı yakından karakteri siz oynuyorsunuz yani tepeden bakmıyorsunuz.Dota vb. oyunları hiç sevemedim Sarmyorlar beni.