Rehber Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi'nde Alabileceğiniz Oyunlar! (Güncellendi)

Önerdiklerimi beğenmediyseniz önereceklerimi de beğeneceğinizi sanmıyorum.
Aslında 5-6 tanesini beğendimde tereddütteyim pişman olurum diye.

(Sepetimdekiler dahil değik beğendiklerim 5-6 taneye)

En kötü iade edersiniz.
Hocam ben pc yi daha tam toplamadığım için şimdi deneyemeyeceğim toplamakta ekran kartı durumuna bağlı 3-4 aya kadar bile sürebilir ben pc topladığım zaman denediğimde 2 saat oymadan geri iade edebilirmiyim ? Steam hakkında pek bilgim yokda :) birde hocam steam guard filan aktif epostam doğrulanmış fakat hesabım yeni ve bunları alıpta sonra hesabın askıya alınması gibi bir şey yok değil mi steamde ?

Hocam ben pc yi daha tam toplamadığım için şimdi deneyemeyeceğim toplamakta ekran kartı durumuna bağlı 3-4 aya kadar bile sürebilir ben pc topladığım zaman denediğimde 2 saat oymadan geri iade edebilirmiyim ? Steam hakkında pek bilgim yokda :) birde hocam steam guard filan aktif epostam doğrulanmış fakat hesabım yeni ve bunları alıpta sonra hesabın askıya alınması gibi bir şey yok değil mi steamde ?
Benim bildiğim oynamadığınız sürece iade etme hakkına sahipsiniz. Hesabın da askıya alınacağını sanmıyorum.

Benim bildiğim oynamadığınız sürece iade etme hakkına sahipsiniz. Hesabın da askıya alınacağını sanmıyorum.
Aynı durumu twitterda yaşamıştımda 😂
Nedense yeni açtığım herşeyde sanki askıya alınacakmışım gibi hissediyorum.

Noita'yı bende seviyom. Acaba kimden izledim 😳

Sen anca Csgo oyna.😳
Hayatımda hiç fazla oyun oynamadım :( pcm ilk defa olucak oynadığım bir kaç oyun (bazıları int kafede oynadığım oyun)

Gta v
Gta vc
Gta sa
Cs 1.6
Pubgm
Growtopia
Zula
The walking dead
Rocket leuge
(Küçük yapımlar)
Swat 4
Half life
Aklıma gelmeyen bir kaç tane oyun
(Oyun oynama içeriği bakımından çok fakirim)

Sizin en az oynamış olduğunuz 150-200 oyun vardır :)

elinize sağlık. rust da 41 tl oldu.

ellerine sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,158
Üyeler
175,171
Son üye
SARI_BEY
Geri