Aslında 5-6 tanesini beğendimde tereddütteyim pişman olurum diye.Önerdiklerimi beğenmediyseniz önereceklerimi de beğeneceğinizi sanmıyorum.
En kötü iade edersiniz.Aslında 5-6 tanesini beğendimde tereddütteyim pişman olurum diye.
Hocam ben pc yi daha tam toplamadığım için şimdi deneyemeyeceğim toplamakta ekran kartı durumuna bağlı 3-4 aya kadar bile sürebilir ben pc topladığım zaman denediğimde 2 saat oymadan geri iade edebilirmiyim ? Steam hakkında pek bilgim yokda birde hocam steam guard filan aktif epostam doğrulanmış fakat hesabım yeni ve bunları alıpta sonra hesabın askıya alınması gibi bir şey yok değil mi steamde ?En kötü iade edersiniz.
Benim bildiğim oynamadığınız sürece iade etme hakkına sahipsiniz. Hesabın da askıya alınacağını sanmıyorum.Hocam ben pc yi daha tam toplamadığım için şimdi deneyemeyeceğim toplamakta ekran kartı durumuna bağlı 3-4 aya kadar bile sürebilir ben pc topladığım zaman denediğimde 2 saat oymadan geri iade edebilirmiyim ? Steam hakkında pek bilgim yokda birde hocam steam guard filan aktif epostam doğrulanmış fakat hesabım yeni ve bunları alıpta sonra hesabın askıya alınması gibi bir şey yok değil mi steamde ?
Aynı durumu twitterda yaşamıştımdaBenim bildiğim oynamadığınız sürece iade etme hakkına sahipsiniz. Hesabın da askıya alınacağını sanmıyorum.
Hiçbirini neredeyse oynamayan bne.Çok oyun oynamak kötü arkadaşlar.
Şu listede oynamadığım oyun yok ve oyun bulamıyorum. Çok kötü..
Sen anca Csgo oyna.Hiçbirini neredeyse oynamayan bne.
En iyisi usta tavsiye ederim.Sen anca Csgo oyna.
Hayatımda hiç fazla oyun oynamadım pcm ilk defa olucak oynadığım bir kaç oyun (bazıları int kafede oynadığım oyun)Sen anca Csgo oyna.