Üzgün Araba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 184
Bi miktar steam bakiyem var bunları birine oyun alarak nakite çevirmek istiyorum veya elimdeki skinleri satacağım burada yapmak yasakmı bunu
Ikinci el kisminda ilan acabilirsin. Ornek olarak su kadar steam bakiyem var su kadar indirimle satiyorum.Bi miktar steam bakiyem var bunları birine oyun alarak nakite çevirmek istiyorum veya elimdeki skinleri satacağım burada yapmak yasakmı bunu
peki nasıl güvenli şekilde satabilirim aracı felan da bulamayız buradaIkinci el kisminda ilan acabilirsin. Ornek olarak su kadar steam bakiyem var su kadar indirimle satiyorum.
O konu hakkinda bilgim yok. Ilk once odemeyi alip ondan sonra yollayabilirsiniz. Yada itemsatis tarzi sitelerde de ilan acabilirsiniz size kalmis.peki nasıl güvenli şekilde satabilirim aracı felan da bulamayız burada
Dikkat et çok fazla hesaba oyun hediye edersen steam anlıyor ve hesabından başkalarına oyun göndermeyi yasaklıyor.Bi miktar steam bakiyem var bunları birine oyun alarak nakite çevirmek istiyorum veya elimdeki skinleri satacağım burada yapmak yasakmı bunu
çok fazla bi bütçem yok zaten sıkıntı çıkacagını sanmıyorum ama teşekkürlerDikkat et çok fazla hesaba oyun hediye edersen steam anlıyor ve hesabından başkalarına oyun göndermeyi yasaklıyor.