Steam banka hesabımdan 625 dolar çekildi

Reaksiyon skoru
3
Kart bilgilerimi büyük ihtimalle birisi çaldı, sabah saatlerinde 625 dolar para çekilmiş hesabımdan, ne yapmam gerekiyor bankayı aradım sizin sorumluluğunuz altında diyor itirazı kabul etmiyorlar
savcılığa şikayet etsem şahıs bulunabilir mi, steampurchase.de yazıyor pos almanyaya ait, daha önce hiç şikayet eden olup olumlu sonuç alabilen oldu mu arkadaşlar

Kart bilgilerimi büyük ihtimalle birisi çaldı, sabah saatlerinde 625 dolar para çekilmiş hesabımdan, ne yapmam gerekiyor bankayı aradım sizin sorumluluğunuz altında diyor itirazı kabul etmiyorlar
savcılığa şikayet etsem şahıs bulunabilir mi, steampurchase.de yazıyor pos almanyaya ait, daha önce hiç şikayet eden olup olumlu sonuç alabilen oldu mu arkadaşlar
sıkayetcı ol ama yd oldugu ıcın ne olur bılemem

Geçmiş olsun hocam . Steam ile iletişime geçtiniz mi ?

Geçmiş olsun hocam . Steam ile iletişime geçtiniz mi ?
Evet geçtim ama daha iade sağlanmadı ayrıca banka chargeback'ı kabul etmiyor artık tek şansım steam'e kaldı, fakat benim merak ettiğim konu şikayetçi olsam ne olabilir? bunu yapanı bulmak istiyorum gerekirse 5000 dolar daha gitsin hesabımdan, sadece bulayım.

Evet geçtim ama daha iade sağlanmadı ayrıca banka chargeback'ı kabul etmiyor artık tek şansım steam'e kaldı, fakat benim merak ettiğim konu şikayetçi olsam ne olabilir? bunu yapanı bulmak istiyorum gerekirse 5000 dolar daha gitsin hesabımdan, sadece bulayım.
Hocam bulursanız söyleyin bize de öğretsin 😁. Şaka bir yana geçmiş olsun hocam , umarım parayı geri alırsınız.

banka hesabını hangi sitelere girdin ya da arkadaş olup da şüphelendiğin birisi var mı ? cimere yazsan bir şey olmaz bence git bankanla görüş kartını kapat hemen

Hızlı şekilde bankayı,steami ara çok hızlı ol ama. Bakma buraya ble. Çünkü steam siparşi iptal edebiliyor ve bu konuda destek olabiliyor.

625 dolar gibi ciddi bir para yurt dışından senin onayın olmadan çekilmiş ve banka bizi ilgilendirmiyor, sizin sorumluluğunuz mu diyor? avukata git bankadan da şikayetçi olun. ülke içi harcama yaparken bile onay kodu vs istiyor bir çok yer. o paranın senin onayın olmadan çekilmesi net bir güvenlik açığı ve sorumlusu bankadır.

Arkadaşlar Steam’de maalesef 3D Secure yok, o yüzden bana herhangi bir SMS gelmeden direkt satın alım yapabiliyorsunuz. Bu tarz ödeme alt yapısına sahip olan firmalar gerçektende dolandırıcıların 7/24 nöbet tuttuğu yerler, bankadan da şikayetçi olacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri