Neler Yeni

Steam boacompra hatası

That

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Onur
Steamdan r6 almak için boacompraya yönlendirildim bilgilerimi girdim ve hata verdi daha sonra çıktım birdaha denedim ve satın almayı iptal ettim ve birdaha denemek için steama girdiğimde çok fazla işlem yaptınız diye hata veriyor mönitöre yumruğu koyup kasayı fırlatmak üzereyim bunun bir çözümü varmı yardımcı olurmusunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
Ödeme yönteminden dolayı yapıyor onu arada bir bende de oluyor beklemen lazım başka türlü bir şey yapamazsın çok fazla deneme yaptığın için bekletiyor sabah tekrar dene ve kartın e-ticarete yurt dışı alışverişlerine açık mı kontrol et.

• Beğen
Reaksiyonlar: That

Akiran

80+ Silver
Steamdan r6 almak için boacompraya yönlendirildim bilgilerimi girdim ve hata verdi daha sonra çıktım birdaha denedim ve satın almayı iptal ettim ve birdaha denemek için steama girdiğimde çok fazla işlem yaptınız diye hata veriyor mönitöre yumruğu koyup kasayı fırlatmak üzereyim bunun bir çözümü varmı yardımcı olurmusunuz
Beklemek dışında başka bir seçeneğiniz yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: That

That

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ödeme yönteminden dolayı yapıyor onu arada bir bende de oluyor beklemen lazım başka türlü bir şey yapamazsın çok fazla deneme yaptığın için.
Ne kadar bekletiyor vaktim kısıtlı

Top Bottom