Max 30 tl zararla çevirebilir miyim nakiteBu işi yapanlar var fakat çevirmek için ciddi oranda zarar ediyorsun
190 a falan belki Cyberpunk 2077 alabilirler.Max 30 TL zararla çevirebilir miyim nakite
Cyberpunk indir sonra iade et bedavadan alırsın parayı çevirmek içinse bir arkadaşın oyun alacaksa sen hediye edersin o sana nasıl verirDostlar Steam cüzdanımda 250 TL Var. Cyberpunk 2077 alacaktım vazgeçtim. AC Valhalla alacağım. Ama o da Steam de yok. Ben bu parayı nasıl nakite çevirebilirim? Cyberpunk 2077 alacak varsa ufak indirimle hediye edebilirim.
Epic den almaya çekiniyor insanlar. Bana da Steam den al tavsiyeleri gelmişti. 220 TL ye kadar düşürebilirim hediye etme fiyatını. Bakalım190 a falan belki Cyberpunk 2077 alabilirler.
Nakit*Cyberpunk indir sonra iade et bedavadan alırsın parayı çevirmek içinse bir arkadaşın oyun alacaksa sen hediye edersin o sana nasıl verir
Sanmıyorum kendi başına birini bulup çevirmeyi dene zarar oranın daha düşecektir. İlla cyberpunk olmasınada gerek yok mesela pubg alacak 87 tl yerine sana 70 tl gönderebilir.Max 30 TL zararla çevirebilir miyim nakite
Nasıl bulabilirim? Bu forumda alış satış yasak sanırım250 TL'ye oyun isteyen birini bul. Ona hediye et, o da sana parayı IBAN'dan atsın.
Bilemiyorum ama donanımhaber falan vardır belki.Nasıl bulabilirim? Bu forumda alış satış yasak sanırım
hocam forumdakilere oyun hediye et onlarda sana nakit versinDostlar Steam cüzdanımda 250 TL Var. Cyberpunk 2077 alacaktım vazgeçtim. AC Valhalla alacağım. Ama o da Steam de yok. Ben bu parayı nasıl nakite çevirebilirim? Cyberpunk 2077 alacak varsa ufak indirimle hediye edebilirim.
Oyun alacak biri lazımhocam forumdakilere oyun hediye et onlarda sana nakit versin