Steam bakiyesini nakite çevirme

Doc Hudson.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
370
Merhaba 270 TL ye yakın steam bakiyem var nasıl nakite çevirebilirim bu parayı yardımcı olabilcek varmı??

Merhaba 270 TL ye yakın steam bakiyem var nasıl nakite çevirebilirim bu parayı yardımcı olabilcek varmı??
arkadaşlarından oyun alacak varsa sen oyunu arkadaşına at parayı nakit olarak sana versin başka türlü çevrilmiyor zaten

Hocam %30 a nakite çevirebilirsin 3 tip sitelerden o da 189 lira falan ediyor yani, ben 200 veririm çevirmek isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama kandırmak istemem 270 tl ye bir skin alırsınız 250 TL'ye nakit satarsınız en karlısı bu şahsen ben öyle yapardım

yakın zamanda Gameship diye bir uygulama çıktı telefonuna indirip rahatlıkla çevirebilirsin yada instagram gameship.app adresinden olayın ne olduğuna bakabilirsin.

Geri