Neler Yeni

Steam cüzdandaki parayı tekrardan banka hesabına atabiliyor muyuz?

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Arkadaşlar sorum başlıkta. Böyle birsey yapılabiliyor mu? Meraktan soruyorum...

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun satın parayı yine kurtarırsınız accuk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun satın parayı yine kurtarırsınız a
Gerek yok hocam. Oyun fln almadım zaten. Ilerde ihtiyacim olursa diye sordum. Yine de teşekkürler

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
ne kadar para var cüzdanda? Eğer düşükse zaten değmez ama yüksekse eğer parayla cs go vs oyunlardan skin alıp skin sitelerinde 3-5 krş aşağı verirsen paranı geri alabilirsin. Bynogame en güvenilir olanı diye biliyorum

peachez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berk Çalışır
birine oyun hediye edip o miktarı banka hesabınıza, paparaya falan alabilirsiniz. %70 oran üstünden genel de alım yapılıyor bu tarz şeyin. ben de alıyorum öyle

Silinsin

80+ Silver
birine oyun hediye edip o miktarı banka hesabınıza, paparaya falan alabilirsiniz. %70 oran üstünden genel de alım yapılıyor bu tarz şeyin. ben de alıyorum öyle
Yüzde 30 indirimi silah skinin de yapsan 1 saniye durmaz tatava çektiğine değmez :D bynogameden satarsın 30 indirimi yapasiya hatta bize sata bile satabilirsin belki :D

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
ne kadar para var cüzdanda? Eğer düşükse zaten değmez ama yüksekse eğer parayla cs go vs oyunlardan skin alıp skin sitelerinde 3-5 krş aşağı verirsen paranı geri alabilirsin. Bynogame en güvenilir olanı diye biliyorum
Yok hocam ondan sormuyorum. Ilerde ihtiyac olursa diye soruyorum. Yine de cok teşekkür ederim hepinize

Top Bottom