Olmuyor denendi önce bankadan alıp steame geçtiyse alınmıyorArkadaşlar sorum başlıkta. Böyle birsey yapılabiliyor mu? Meraktan soruyorum...
Oyun satın parayı yine kurtarırsınız accukAh be hocam... keske boyle bi ozellik gelse
Oyun satın parayı yine kurtarırsınız aAh be hocam... keske boyle bi ozellik gelse
Gerek yok hocam. Oyun fln almadım zaten. Ilerde ihtiyacim olursa diye sordum. Yine de teşekkürlerOyun satın parayı yine kurtarırsınız accuk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun satın parayı yine kurtarırsınız a
Yüzde 30 indirimi silah skinin de yapsan 1 saniye durmaz tatava çektiğine değmezbirine oyun hediye edip o miktarı banka hesabınıza, paparaya falan alabilirsiniz. %70 oran üstünden genel de alım yapılıyor bu tarz şeyin. ben de alıyorum öyle
birine oyun hediye edip o miktarı banka hesabınıza, paparaya falan alabilirsiniz. %70 oran üstünden genel de alım yapılıyor bu tarz şeyin. ben de alıyorum öyle
Yok hocam ondan sormuyorum. Ilerde ihtiyac olursa diye soruyorum. Yine de cok teşekkür ederim hepinizene kadar para var cüzdanda? Eğer düşükse zaten değmez ama yüksekse eğer parayla cs go vs oyunlardan skin alıp skin sitelerinde 3-5 krş aşağı verirsen paranı geri alabilirsin. Bynogame en güvenilir olanı diye biliyorum