- En İyi Cevap
- 100
Dahası
Ben Idle Master ile düşürdüm, açık bıraktığında düşüp düşmediğini bilmiyorum.Kart düşürmek için oyunu açık bırakmak mı gerekiyordu
Ben Idle Master ile düşürdüm, açık bıraktığında düşüp düşmediğini bilmiyorum.Kart düşürmek için oyunu açık bırakmak mı gerekiyordu
Kara cuma indirimleri mi bu?Alıntıyı görüntüle
Bu indirimi kütüphane doldurmak isteyenler bakabilir.
Time Lock VR 1 on Steam
TimeLock VR is an Escape the Room with Action elements where you take control over the time!store.steampowered.com
Bişey olmuyor merak etme. İdle master ile yüzlerce oyundan kart düşürdüm. 4 senedir kullanıyorum. Ne ban yedim ne de yiyeni gördüm.Hesapta 2-3 bin liralık oyun olunca idle mastera güvenemiyorum
Abi ne kadar kâr ediyorsun ben oyun başına 50 kuruş falan ettim niye böyle olduÖnceki indirimlerde almıştım, kartlarını satıp çoktan kâra bile geçtim.
Harleyin 900 oyunu var o kullanıyor bende ona güvenerek kullanıyomHesapta 2-3 bin liralık oyun olunca idle mastera güvenemiyorum
Oyundan oyuna değişir. Çok şanslıysan parlak kart düşürürsün 20 TL bile kâr edebilirsin.Abi ne kadar kâr ediyorsun ben oyun başına 50 kuruş falan ettim niye böyle oldu
Harleyin 900 oyunu var o kullanıyor bende ona güvenerek kullanıyom
link atabilir misin
kart var mı oyunda?Alıntıyı görüntüle
Bu indirimi kütüphane doldurmak isteyenler bakabilir.
Time Lock VR 1 on Steam
TimeLock VR is an Escape the Room with Action elements where you take control over the time!store.steampowered.com
Abarttın sandım. 900 tane de değildir dedim. Üşenmedim girdim baktım.Harleyin 900 oyunu var o kullanıyor bende ona güvenerek kullanıyom