Aşık Diktatör
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Ben sakindim ama yine de sen bilirsinAbii sakiiiin
Ben sakindim ama yine de sen bilirsinAbii sakiiiin
Olsun korktum ama benBen sakindim ama yine de sen bilirsin
100ms az değil kanka.knk o craftrise denilen sunucuda laglı arada bir lag giriyor off birde ordaki lag göstergesi sallıyor /ping yazıp bakınca 7ms diyor ama ekrana ekleyebildiğimiz ping göstergesinde 22 diyor ama çubuğa bakınca 3 gösteriyor bide bende hypixelde fazla lag olmuyor 100ms ile falan oynuyorum
İcimde öfke olsa da sinirli yazmadımOlsun korktum ama ben
Minecraft sahibi notch değil.yemeyiz (inş) çünkü notch bildiğim kadarıyla paranız yetmiyorsa korsan indirin gibisinden bi açıklama yapmıştı
İçinde neden öfke varİcimde öfke olsa da sinirli yazmadım
ben hypixelde skywars hiç girmiyom ozaman lag çok belli oluyo ama bedwars ta belli olmuyor fazla100ms az değil kanka.
Olta atıyorum yarım saat sonra gidiyor Hypixel'de. CR TR'de en azından, ping az oluyor ama dediğin gibi bazen lag giriyor.
Bu saatte canin sıkılmasin kardeşim boşverİçinde neden öfke var
Açıklamayı yapması bir şeyi değiştirmez. Şu an oyun Microsoft'un. Microsoft istediğini yapar, karışamaz kimse.sonuçta açıklamayı yaptı microsoft da bütün bunları hesap ederek aldı oyunu
Tamam bu arada steame gelmesini istememin sebebi TR fiyatı ile gelirse biraz daha ucuz olur belki bende almak istiyorum ama 24 euro çok geliyor.Bu saatte canin sıkılmasin kardeşim boşver
Ya benim için bisi deistirmez piyasada milyon tane oynicam oyun varken mc oynamam zatenTamam bu arada steame gelmesini istememin sebebi TR fiyatı ile gelirse biraz daha ucuz olur belki bende almak istiyorum ama 24 euro çok geliyor.