Neler Yeni

Steam de üst üste 3 kez cüzdan kodu kullanırsam Market banı yer miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kadir Talha Çelik
Beyler sa steamin böyle saçmalıkları vardır biliyorsunuz başka kartla para yükledğnzde falan ban atar . sizce üst üste 3 kez cüzdan kodu kullansam pazar banı yer miyim bilen veya yaşayan varmı ?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Can BOZKURT
Beyler sa steamin böyle saçmalıkları vardır biliyorsunuz başka kartla para yükledğnzde falan ban atar . sizce üst üste 3 kez cüzdan kodu kullansam pazar banı yer miyim bilen veya yaşayan varmı ?
hayır

cah7446

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Bünyamin Ömer Asrın Yelis
cüzdan kodu kullanmak daha pahalıya denk gelmiyor mu neden cüzdan kodu kullaniyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kadir Talha Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cüzdan kodu kullanmak daha pahalıya denk gelmiyor mu neden cüzdan kodu kullaniyorsunuz
kankam uzun hikaye xd marketde şuan çok iyi bir skin var onu alacağım kartımda limit bitti paparadan para atsam pazar banı yerim skini başkasına kaptırırım diye korkuyorum . normalde paparadan atıyordum ban vermiyordu ama arkadaşıma arada ban atıyor steam çok saçma yani bilemiyorum

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Eray Fındık
kankam uzun hikaye xd marketde şuan çok iyi bir skin var onu alacağım kartımda limit bitti paparadan para atsam pazar banı yerim skini başkasına kaptırırım diye korkuyorum . normalde paparadan atıyordum ban vermiyordu ama arkadaşıma arada ban atıyor steam çok saçma yani bilemiyorum
Kartı dogrularsa atmıyor ama doğrulamak için para çekiyor ben iade ediyor sanıyordum çektiği 3 dolarida vermediler anlamadım nasıl iş

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,535
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Papara kullanmayın stramde ,papara iade yi ya yaptırmıyor. Yada yatirsa bile dalamak gerekiyor.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
yemezsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,739
Üyeler
172,894
Son üye
UYG4R
Top Bottom