ege1881
80+ Silver
Dahası
yapmalık bir durum yok o zaman açıklıcaklar şu tarihte çıkcak diye açıklamada yok sadece devam ediyorBelli ki yetismemis sen yap istiyorsan oyunu. 3 5 Türk yapımcı var zaten motivasyonlarini bozmayin.
Planlanan çıkış tarihi 2025 diyor, ay-gun belirtmesine gerek mi var? Büyük oyunlar yapan yapımcı degiller zaten küçük çaplı yayinci, destek olmuyorsan muhalefet de olma.yapmalık bir durum yok o zaman açıklıcaklar şu tarihte çıkcak diye açıklamada yok sadece devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
boş yorum yapmışın yani
boş yorum.Planlanan çıkış tarihi 2025 diyor, ay-gun belirtmesine gerek mi var? Büyük oyunlar yapan yapımcı degiller zaten küçük çaplı yayinci, destek olmuyorsan muhalefet de olma.
Tamam guncellemisler iste bak Steam sayfasinaboş yorum.
en son ekim diyordu 2024 4.çeyrek
Güzel kardeşim adamlar oyun yapıyor, bakkaldan ekmek almıyorlar. Tecrübeleri olmadığı için ne yapacaklarını şaşırmış olabilirler ya da aklımıza gelmeyen sorunlar yaşıyor olabilirler bilemezsin. Yaşın küçük diye uğraşacak şeyler arıyosun belli ama milletin motivasyonunu bozmaya çalışma. Oyunun çıkmasını dört gözle bekliyorsan beklemeye devam et. Başkalarının yaptığı yorumlara da "boş yorum" diyerek toksiklik yapmayı bırak. Çık bu kafadan.Adamlar ekimde çıkarcaz diyorlardı Nisan a gircez ses seda yok en sonunda tepki verdim ve sonuç
BAN
Çok yakından takip ediyordum ilk çıktığı zaman hemen alcaktım ,
Bide uzun zaman yazmışlar ssdsdasadsad
kolay zannedionuz sanırım kanka oyun yapmayı git yardım ette erken ciksinAdamlar ekimde çıkarcaz diyorlardı Nisan a gircez ses seda yok en sonunda tepki verdim ve sonuç
Tmmkolay zannedionuz sanırım kanka oyun yapmayı git yardım ette erken ciksin
Ya tamamda kaç ay oldu beGüzel kardeşim adamlar oyun yapıyor, bakkaldan ekmek almıyorlar. Tecrübeleri olmadığı için ne yapacaklarını şaşırmış olabilirler ya da aklımıza gelmeyen sorunlar yaşıyor olabilirler bilemezsin. Yaşın küçük diye uğraşacak şeyler arıyosun belli ama milletin motivasyonunu bozmaya çalışma. Oyunun çıkmasını dört gözle bekliyorsan beklemeye devam et. Başkalarının yaptığı yorumlara da "boş yorum" diyerek toksiklik yapmayı bırak. Çık bu kafadan.
Sakin ol şampiyon. Çok istiyosan oyunun çıkmasını destek ol, sitem etme.Tmm
Ya tamamda kaç ay oldu be