Neler Yeni

STEAM DE YAYINLANCAK OLAN KARDEŞLER KIRAATHANESİ REZİLLİĞİ!

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,059
İsim
Ege
Adamlar ekimde çıkarcaz diyorlardı Nisan a gircez ses seda yok en sonunda tepki verdim ve sonuç
BAN
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok yakından takip ediyordum ilk çıktığı zaman hemen alcaktım ,
Bide uzun zaman yazmışlar ssdsdasadsad

Ekler

• kardeşler.png
    kardeşler.png
    81.5 KB · Hit: 70

Shix2x

80+ Bronze
Belli ki yetismemis sen yap istiyorsan oyunu. 3 5 Türk yapımcı var zaten motivasyonlarini bozmayin.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,059
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belli ki yetismemis sen yap istiyorsan oyunu. 3 5 Türk yapımcı var zaten motivasyonlarini bozmayin.
yapmalık bir durum yok o zaman açıklıcaklar şu tarihte çıkcak diye açıklamada yok sadece devam ediyor

boş yorum yapmışın yani

Shix2x

80+ Bronze
yapmalık bir durum yok o zaman açıklıcaklar şu tarihte çıkcak diye açıklamada yok sadece devam ediyor

boş yorum yapmışın yani
Planlanan çıkış tarihi 2025 diyor, ay-gun belirtmesine gerek mi var? Büyük oyunlar yapan yapımcı degiller zaten küçük çaplı yayinci, destek olmuyorsan muhalefet de olma.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,059
İsim
Ege
Planlanan çıkış tarihi 2025 diyor, ay-gun belirtmesine gerek mi var? Büyük oyunlar yapan yapımcı degiller zaten küçük çaplı yayinci, destek olmuyorsan muhalefet de olma.
boş yorum.
en son ekim diyordu 2024 4.çeyrek

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,059
İsim
Ege

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Arif
Adamlar ekimde çıkarcaz diyorlardı Nisan a gircez ses seda yok en sonunda tepki verdim ve sonuç
BAN

Çok yakından takip ediyordum ilk çıktığı zaman hemen alcaktım ,
Bide uzun zaman yazmışlar ssdsdasadsad
Güzel kardeşim adamlar oyun yapıyor, bakkaldan ekmek almıyorlar. Tecrübeleri olmadığı için ne yapacaklarını şaşırmış olabilirler ya da aklımıza gelmeyen sorunlar yaşıyor olabilirler bilemezsin. Yaşın küçük diye uğraşacak şeyler arıyosun belli ama milletin motivasyonunu bozmaya çalışma. Oyunun çıkmasını dört gözle bekliyorsan beklemeye devam et. Başkalarının yaptığı yorumlara da "boş yorum" diyerek toksiklik yapmayı bırak. Çık bu kafadan.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,059
İsim
Ege
kolay zannedionuz sanırım kanka oyun yapmayı git yardım ette erken ciksin
Tmm

Güzel kardeşim adamlar oyun yapıyor, bakkaldan ekmek almıyorlar. Tecrübeleri olmadığı için ne yapacaklarını şaşırmış olabilirler ya da aklımıza gelmeyen sorunlar yaşıyor olabilirler bilemezsin. Yaşın küçük diye uğraşacak şeyler arıyosun belli ama milletin motivasyonunu bozmaya çalışma. Oyunun çıkmasını dört gözle bekliyorsan beklemeye devam et. Başkalarının yaptığı yorumlara da "boş yorum" diyerek toksiklik yapmayı bırak. Çık bu kafadan.
Ya tamamda kaç ay oldu be

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Arif
Top Bottom