Steam Deck alınır mı?

Nasıl yani ucuz?
Eğer stream deck gibi birşeyi çok istiyorsaniz hocam. Bir tablet alabilir basit bir tablet 500-600₺ , ardindan bi uygulaması var ordan ayarlarını yapiyorsunuz galiba o uygulamada 25₺ lik bişi. 625 ₺ ye halledebilirsiniz hocam. Ama karar sizin

(Bu bir öneridir hiçbir markayi kötülememekteyim sadece öneride bulunmaktayimdir)

Eğer stream deck gibi birşeyi çok istiyorsaniz hocam. Bir tablet alabilir basit bir tablet 500-600₺ , ardindan bi uygulaması var ordan ayarlarını yapiyorsunuz galiba o uygulamada 25₺ lik bişi. 625 ₺ ye halledebilirsiniz hocam. Ama karar sizin

(Bu bir öneridir hiçbir markayi kötülememekteyim sadece öneride bulunmaktayimdir)
hocam ben STEAM DECK dedim STREAM DECK değil

Ürünün Türkiye şartları altında alınması mantıksızdır. Bilgisayar ya da XBOX almak daha mantıklıdır.

Dostum Alınırsa Bu Cihazın 512Gb Versiyonu Alınır Oda Düz Hesab Vergisiz 5500 TL Daha Devlete Alıcaksın Birde Yani Git Pc Topla Hiç Mantıklı Değil Almak.

O fiyata uzun vadeli bir deneyim sunmuyor. Sen o kadar para verip 1-2 sene sonra oynayacağın oyunları kasa kasa oynayacaksın. Bence alınmaz ve zaten Türkiye'ye de gelmez bu ''el bilgisayarı''.

pahalı ve çözünürlü vb kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunların optimizasyonu nasıl olacak belli değil
Çözünürlüğü kötü çünkü ekran da küçük. Optimizasyon kısmı ise her oyun açıyor dedi Valve.

Alınmaz bence
pahalı ve kalite kötü.

Geri