Neler Yeni

Steam Deck Siyah Ekran Veriyor Açılmıyor

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Murat Cemal
Hocam öyle satsam para etmez millet açığını arıyor zaten fiyatı indirmek için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sorunu yoktu ki ilk aldığımda steamosu yanlış mı yükledim acaba ethernet falan çalışıyor flash taktım fanlar dönüyor tepki yok cihazda burda garantiside yok tamir yapan yerler var
Monitörden ya da televizyondan görüntü veriyorsa dene, belki ekranın başına bir iş te gelmiş olabilir. Oradada vermesi gerekirken vermiyorsa geçmiş olsun. Ben olsam kasayı satar parasını katar öyle alırdım. Elin bozuk malına ziyan olmuş pc

Monitörden ya da televizyondan görüntü veriyorsa dene, belki ekranın başına bir iş te gelmiş olabilir. Oradada vermesi gerekirken vermiyorsa geçmiş olsun. Ben olsam kasayı satar parasını katar öyle alırdım. Elin bozuk malına ziyan olmuş pc
Sarj bitene kadar beklesem düzelir mi dün bekledim sabah yine sarjı vardı kaç saat geçti sarjı bitmiyo

bende buz yollarım
Ağlama normalde bozuk değildi

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Murat Cemal
Sarj bitene kadar beklesem düzelir mi dün bekledim sabah yine sarjı vardı kaç saat geçti sarjı bitmiyo

Ağlama normalde bozuk değildi
belliki senin içerde bir hasar olmuş artık düşürdün mü bişey mi yaptın neyse, tamirciye git ya da ekrana fener tut. bir renk görürsen sorun ekrandada olabilir. senin yapacak bişeyin yok iyi bir tamirci bul en iyisi

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
Aktif steamdeck kullanıcısıyım. Bu aletin Türkiyede garantisi yok. Var diyenlerde hikaye anlatıyor. Yani diyeceğim aldığın kişi sana fatura yollasada pek işe yarayacağını sanmam. Konsol tamiri yapan işinin ehli bir yer bulman en doğrusu olacaktır.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Berk
Merhaba 2.el steam deck aldım ilk aldığımda sorun yoktu bugün açmaya çalıştım fanlar dönüyor ses var ama görüntü gelmiyor açılma seside geliyor siyah ekran var ne yaptıysam olmuyor sistem ile takas yaptım ben zarara girdim düzelmiyorda naneyi yedik valla
Cihaz kapalı olduğundan emin olup, volume açma (+) tuşuna basılı tutarak power tuşuna bir kere basın ekran gelene kadar parmağınız volume açma tuşunda olsun

Umarım ekran gelir, ekran gelirse orada continue butonu var ona basın eğer sorun düzelmez ise tekrar aynı yere gelerek setup utility kısmına girip restore defaults seçeneği var ona tıklayıp onaylayın (eğer ekran bu şekilde de gelmiyorsa donanımsal bir hasar oluşmuş olabilir). Tahmin ediyorum bootta bir sorun yaşıyor cihaz. nasıl formatladınız, win kaldırıp steamos yüklerken doğru yüklenmemiş olabilir. Type c çıkışından görüntü alma şansınız varsa bir de öyle deneyin belki görüntü gelir o şekilde

Son düzenleme:
Cihaz kapalı olduğundan emin olup, volume açma (+) tuşuna basılı tutarak power tuşuna bir kere basın ekran gelene kadar parmağınız volume açma tuşunda olsun

Umarım ekran gelir, ekran gelirse orada continue butonu var ona basın eğer sorun düzelmez ise tekrar aynı yere gelerek setup utility kısmına girip restore defaults seçeneği var ona tıklayıp onaylayın (eğer ekran bu şekilde de gelmiyorsa donanımsal bir hasar oluşmuş olabilir). Tahmin ediyorum bootta bir sorun yaşıyor cihaz. nasıl formatladınız, win kaldırıp steamos yüklerken doğru yüklenmemiş olabilir. Type c çıkışından görüntü alma şansınız varsa bir de öyle deneyin belki görüntü gelir o şekilde
Ben st

Steam deckteki hafıza kartına steam os yükledim sonra biosa girip kurdum sonra sd kartı biçimlendirmiştim acaba ondan mı sorun oldu daha dün sorunsuz çalışıyordu bende anlamadım yani çözemedim sorunu bozuldu cihaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,945
Üyeler
163,746
Son üye
MeeT35
Top Bottom