José Mourinho
80+ Silver
Steam den kaldırılmış fakat ne iade edebiliyorum nede bir şey paran yandımı şimdi desteğe yazsam geri dönüş alır mıyım ?
Hayır Şuanda Gta Vice City, Gta San Andreas ve Gta 3 satıştan kaldırıldı önceden satın alan kişiler şuanda oynayabiliyorSteam den kaldırılmış fakat ne iade edebiliyorum nede bir şey paran yandımı şimdi desteğe yazsam geri dönüş alır mıyım ?
Ben oynamıyorum fakat paramı geri alıyım zaten crack daha iyi diyorlarHayır Şuanda Gta Vice City, Gta San Andreas ve Gta 3 satıştan kaldırıldı önceden satın alan kişiler şuanda oynayabiliyor
orijinal halinde çok saçma hatalar varBen oynamıyorum fakat paramı geri alıyım zaten crack daha iyi diyorlar
bu oyun için bilmiyorum ama crack de trojen olabilir zaten Steamda Her Oyunu Aldıktan max 2 saat önce iade etmen lazım zaten Gta san andreas satıştan kaldırılalı baya oldu yani iade etme şansınız yok maalesefBen oynamıyorum fakat paramı geri alıyım zaten crack daha iyi diyorlar
crack daha iyi yani ?orijinal halinde çok saçma hatalar var
tamam saolunCrack Hiç bir zaman daha iyi değildir zaten Steamda Her Oyunu Aldıktan max 2 saat önce iade etmen lazım zaten Gta san andreas satıştan kaldırılalı baya oldu yani iade etme şansınız yok maalesef