Steam dijilat cd anahtarımı nereden bulabilirim

Reaksiyon skoru
1
Merhaba benim steam hesabım çalındı destekten ulaştığımda benden dijital cd anahtarımı istediler. Nereden bulabilirim
Mesaj şu şekildeydi:

Merhaba,

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz fakat size yardımcı olabilmemiz için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var.

Sorunu araştırabilmemiz için hesapta kayıtlı bir CD anahtarının sahipliğini doğrulamamız gerekiyor.

Lütfen Destek Talebi Numarasını direkt olarak elle hızlı başvuru kılavuz kartının veya CD anahtarının üzerindeki çıkartmanın üzerine yazın (numara ayrı bir kâğıt parçası üzerine yazılmamalı veya bir görüntü düzenleyicisi aracılığıyla eklenmemelidir) ve CD anahtarının dijital fotoğrafıyla veya taranmış biçimiyle .jpg formatında olacak şekilde bize gönderin. Gönderdiğiniz görüntünün siyah beyaz değil renkli bir görüntü olduğundan emin olun.

Eğer ambalaj üzerinde CD anahtarını bulmakta güçlük yaşıyorsanız lütfen şu bağlantıya tıklayın:
http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601&l=turkish

Not: Kalıcı mürekkebe sahip bir kalem kullanın ve CD anahtarı kodunun üzerini çizmekten kaçının.

Örnek görüntüler:

Birde gelen e faturadan görebilirsiniz yazıyordu orada gözükmüyor
Orada gözükmüyor derken ne demek istediniz. Fatura varsa üzerinde hesap bilgilerinizin olup olmaması önemli değil. Faturayı gönderdiğiniz zaman fatura numarası ile doğrulama yapabiliyor steam yetkilileri. 3-4 ay önce, 6 sene önce çalınan hesabımı geri aldım. Faturayı eski mail adresimden bulmuştum.

Öncelikle teşekkürler. Bende bulamadım sizin dediğiniz gibi yaptım. Bana gelen mesaj yukarıda yazdığı gibiydi cd anahtarını bulamayınca bende sizin yaptığınız gibi faturamı ve satın aldığım dekontu attım.

Geri