Steam Disk Kullanımı Aşırı Düşük.

bende de aynı sorun var, ets2 güncellerken indirmeyi tamamlıyor, sonra belli bir yere kadar hızlıca doluyor ama en sonda 3gb için 25dk gösteriyor

çözen birisi var mı bende de başladı

bu nasıl illet bir durum ya 500mgbt internet var disk kullanımı yüzünden 1mb'sn ile indirme yapıyor sorunu çözen yok mu ya

valla söylesem inanmazsın ama formatta atmıştım. Format atma sebebim farklıydı tabii formattan önce de bu sorun vardı ve hala devam ediyor. Dün virüs testi de yaptım bi sıkıntı çıkmadı.
Post automatically merged:

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
İkisinde de bir süre bekledikten sonra ekan görüntüsünü aldım. Epic arada bir 0 lara indi ama sonrasında 550 mb lerde devam etti fakat Steam 5-6 larda takılıyor çok nadir 200-300 lere hızlıca çıkıp tekrar iniyor.
Steam'de disk kullanımı aşırı düşük. Bir ara 500 lere kadar çıktı fakat yavaş yavaş 5 lere kadar düştü normalde 2 dakikalık olan işi 2 saatte yapıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
düzeldi mi kanka yada bir çözüm bulabildin mi ?

düzeldi mi kanka yada bir çözüm bulabildin mi ?
Hocam oyunları artık geceden indirmeye bıraktığım için kontrol edemiyorum, sabah uyandığımda hala inen bi oyun olmadı şuana kadar. Muhtemelen steam güncellemesi ile çözüldü çünkü yaptığım hiçbir çözüm yolu işe yaramamıştı.

Steamde güncellemelerde disk kullanımı yavaş olma nedeni iki disk kullanan kişilerde görülebiliyor. Eğer steam ayarlarda depolamaya girdiğinizde 2 sürücü kullanıyorsanız güncelleme esnasında oyun SSD içerisine kurulu olsa bile HDD üzerinden güncelleme yapabiliyor bu da yüklü olduğu değil diğer sürücü üzerinden güncelleme yapıyor. Güncellemelerde disk kullanımı bu nedenle yavaş kalabiliyor.
Post automatically merged:

Steamde güncellemelerde disk kullanımı yavaş olma nedeni iki disk kullanan kişilerde görülebiliyor. Eğer steam ayarlarda depolamaya girdiğinizde 2 sürücü kullanıyorsanız güncelleme esnasında oyun SSD içerisine kurulu olsa bile HDD üzerinden güncelleme yapabiliyor bu da yüklü olduğu değil diğer sürücü üzerinden güncelleme yapıyor. Güncellemelerde disk kullanımı bu nedenle yavaş kalabiliyor.
Diğer sürücüyü kaldırdığınızda yüklü oyunlar silinebiliyor ve mevcut güncelleme disk yazma hatasından dolayı oyunu kaldırmanız gerekebiliyor. İnternetiniz iyi ise ve diskinizin hızı da yüksekse sıfırdan indirmek güncellemeden daha hızlı olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,203
Üyeler
191,042
Son üye
Prometheus4646
Geri