Neler Yeni

Steam dolandırıcısını nasıl şikayet edebilirim?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Soru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.

Steam'ı bu, bir sürü işte ben şunu sattım bunu sattım yorumları var, İNANMAYIN!!

Twitch bu.

Azraell66 - Twitch

İnstagram: nick_battlestar

Lütfen şikayet edin ve kanmayın bu insanlara, her yerden engellemiş. Çok fena delirdim şu an anlatamam...
Neyiniz Gitti ?

T.P.G.

80+ Titanium
Kaç TL zararın var?
Benim 18. Ama 500TL civarı kar edebilecekken 18TL zarar ettim totalde.

@rdeMStakeN aklıma bir fikir geldi, ortalama 200 USD'lik bir item alsam başka bir hesaptan. Sonrasında işte "sizin alıp sattığınızı ve 4150'den fazla trade'iniz olduğunu gördüm, eğer uygunsa işte atıyorum 180 dolara satın alabilir misiniz" diye, sonrasında yine aynı şekil devam edip bu sefer önce paranın yarısını göndermesini sonra item'i göndereceğimi söyleyip eğer parayı atarsa parayı alıp kaçsam o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl dolandırdı sizi iteminizi pahalıya alacağını mı söyledi ?
Adamdan kimlik bilgilerini istedim, telefon numarasını istedim attı. Çoğu bilgisi de var TradeHub diye de bir DC sunucusu mevcut adamın. Takipçisi de çok diye kandım işte bir de "parayı gönderdim hesabı kontrol et" diyor.

Adamın 4200 civarı trade'i var bu arada o da ayrı bir güvence kaynağı.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Çok kesiyor be

Ne deseniz haklısınız gerçekten. Başkaları düşmesin yeter.
Sorması ayıp maddi zararınız ne kadar ?

Dava açın bence.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Benim 18. Ama 500TL civarı kar edebilecekken 18TL zarar ettim totalde.

@rdeMStakeN aklıma bir fikir geldi, ortalama 200 USD'lik bir item alsam başka bir hesaptan. Sonrasında işte "sizin alıp sattığınızı ve 4150'den fazla trade'iniz olduğunu gördüm, eğer uygunsa işte atıyorum 180 dolara satın alabilir misiniz" diye, sonrasında yine aynı şekil devam edip bu sefer önce paranın yarısını göndermesini sonra item'i göndereceğimi söyleyip eğer parayı atarsa parayı alıp kaçsam o.O2

Adamın 4200 civarı trade'i var bu arada o da ayrı bir güvence kaynağı.
Ne için gitti ki itemler

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dolandırıcıyı dolandırmak.
Ben bunu bir yerde görmüştüm.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Soru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.

Steam'ı bu, bir sürü işte ben şunu sattım bunu sattım yorumları var, İNANMAYIN!!

Twitch bu.

Azraell66 - Twitch

İnstagram: nick_battlestar

Lütfen şikayet edin ve kanmayın bu insanlara, her yerden engellemiş. Çok fena delirdim şu an anlatamam...
Çok geçmiş olsun kral. Üzüldüm :(

İnşallah çok bişey almamıştır.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler