Steam dolandırıcısını nasıl şikayet edebilirim?

bu 2 haftaya çıkabilir onun için bankayı ara diyorum ve şimdiden öğren . dolandırıcı vs öğren bilgi edin şimdiden.
Müsait olunca arayacağım teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu 2 haftaya çıkabilir onun için bankayı ara diyorum ve şimdiden öğren . dolandırıcı vs öğren bilgi edin şimdiden.
Aradım hocam yok öyle bir şey.

Son düzenleme:
Müsait olunca arayacağım teşekkürler.

Aradım hocam yok öyle bir şey.
geçmiş olsun kardeşim peki karşılığında ne vermiştin ?

Soru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.

Steam'ı bu, bir sürü işte ben şunu sattım bunu sattım yorumları var, İNANMAYIN!!

Üstteki link değişti. Yeni link:

Twitch bu.

Azraell66 - Twitch

İnstagram: nick_battlestar

Lütfen şikayet edin ve kanmayın bu insanlara, her yerden engellemiş. Çok fena delirdim şu an anlatamam...
adam kanadalı galiba (tamamen aklıma geldi) kanada birimleri ile iletişime geçsene (geçiliyor mu bimiyorum)

1 Haftada gelse, neden heryerden engellesin?
Hepsi aklıma geliyor zaten merak etmeyin o para gitti ben bunu kabullendim.

adam kanadalı galiba (tamamen aklıma geldi) kanada birimleri ile iletişime geçsene (geçiliyor mu bimiyorum)
Diğer hesaplarda bi alman bi amerikan falan ama macar arkadaş tayvanlı diyor yanlışlıkla tayca yazmış.

Hello, sorry it's me i was in Vacation god not bless me for scam people. that's my account everyone add me happy new year bye i love turkish. kebab and turkey money my account add me go trade i am buying skins in cool prices. if someone want to sell text me thanks. legit trades only https://steamcommunity.com/profiles/76561199127523717

Geri