fakat kanıtın varmı onu sormak istiyorum?aynen katılıyorum adam türkiyedeyse affetme direkt adamı dava ett
Oh bro im sorry but he is not banned.Hey! I from Hungary, and his man wants to buy my knife. I showed him this conversation, he said it was a misunderstanding and you got your money. Is this true?
PLS HELP ME!
Alıntıyı görüntüle
Bıçağı nereden bulacağım sorun oknk peki adamım profili açıldığında adama yan hesaptan takipçi olarak görün adamı önce biraz twitch te izle adam sana güvensin sonra de ki ben bi bıçak satıcam sen alırmısın adamda hemen düşücek tuzağa ama ondan sonrasını napıcağını bilmiyorum :/
ne bıçağı böyle itler herşeyi almak isterler sen kenarda köşede 50 tl biriktir sonra herhangi bir silahı al adama ucuzundan satıcağını söyle yeterBıçağı nereden bulacağım sorun o![]()
knk istersen adamı sahte bir sitedeye çekerek adamın bütün bilgilerini alırsın sonra adamdan fidye olarak bıçak istersin ama siteyi nasıl kuracağın sana bağlıPeki benim bundan çıkarım ne olacak ki?
knk bende bu konulara hakim değilim kusuruma bakmaknk istersen adamı sahte bir sitedeye çekerek adamın bütün bilgilerini alırsın sonra adamdan fidye olarak bıçak istersin ama siteyi nasıl kuracağın sana bağlı
Ban yemiş bu arada.Soru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.
Steam'ı bu, bir sürü işte ben şunu sattım bunu sattım yorumları var, İNANMAYIN!!
Steam Community :: Error
steamcommunity.com
Twitch bu.
Azraell66 - Twitch
İnstagram: nick_battlestar
Lütfen şikayet edin ve kanmayın bu insanlara, her yerden engellemiş. Çok fena delirdim şu an anlatamam...
Ban yememiş yeni linki bu itemleri satıp kaçmış sanırım.Bak adama uyuz oldum şimdi yan hesap olsa bir şeyler yapardım buna ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ban yemiş bu arada.