Steam dolandırıcısını nasıl şikayet edebilirim?

Son düzenleme:
fakat kanıtın varmı onu sormak istiyorum?
Ayın 23'ünde oldu bu banka ekstrem böyle.

Ekran Alıntısı (1).PNG

Bu da takas geçmişi engellediği için mesajları göremiyorum.
tt.PNG

knk peki adamım profili açıldığında adama yan hesaptan takipçi olarak görün adamı önce biraz twitch te izle adam sana güvensin sonra de ki ben bi bıçak satıcam sen alırmısın adamda hemen düşücek tuzağa ama ondan sonrasını napıcağını bilmiyorum :/

knk peki adamım profili açıldığında adama yan hesaptan takipçi olarak görün adamı önce biraz twitch te izle adam sana güvensin sonra de ki ben bi bıçak satıcam sen alırmısın adamda hemen düşücek tuzağa ama ondan sonrasını napıcağını bilmiyorum :/
Bıçağı nereden bulacağım sorun o :ROFLMAO:

ne bıçağı böyle itler herşeyi almak isterler sen kenarda köşede 50 TL biriktir sonra herhangi bir silahı al adama ucuzundan satıcağını söyle yeter
Peki benim bundan çıkarım ne olacak ki?

Peki benim bundan çıkarım ne olacak ki?
knk istersen adamı sahte bir sitedeye çekerek adamın bütün bilgilerini alırsın sonra adamdan fidye olarak bıçak istersin ama siteyi nasıl kuracağın sana bağlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk istersen adamı sahte bir sitedeye çekerek adamın bütün bilgilerini alırsın sonra adamdan fidye olarak bıçak istersin ama siteyi nasıl kuracağın sana bağlı
knk bende bu konulara hakim değilim kusuruma bakma

Bak adama uyuz oldum şimdi yan hesap olsa bir şeyler yapardım buna ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.

Steam'ı bu, bir sürü işte ben şunu sattım bunu sattım yorumları var, İNANMAYIN!!

Twitch bu.

Azraell66 - Twitch

İnstagram: nick_battlestar

Lütfen şikayet edin ve kanmayın bu insanlara, her yerden engellemiş. Çok fena delirdim şu an anlatamam...
Ban yemiş bu arada.

Geri