Steam dolandırıcısını nasıl şikayet edebilirim?

Huntsman falan da vardı en son benden sonra 3-4 tane daha bıçak almış ortalama 500 dolar değerinde.
Alıp kaçmış olabilir dediğin gibi.
Yeni profil alır (Büyük ihtimalle bu profilin id sini değiştirip sattı yenisini alacak)

Huntsman falan da vardı en son benden sonra 3-4 tane daha bıçak almış ortalama 500 dolar değerinde.
Alıp kaçmış olabilir dediğin gibi.
sende adamın konuşmaları ibanı falan varmı adamı bu şekilde report ederek twitch ini banlayabilirsin diye düşünüyorum yanlışta düşünüyor olabilirmde

sende adamın konuşmaları ibanı falan varmı adamı bu şekilde report ederek twitch ini banlayabilirsin diye düşünüyorum yanlışta düşünüyor olabilirmde
Adam beni engellediğinden yazışmalar gitti ama tel no, National social Security numarası falan var yani bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni profilmi açmış ?
Bilemiyorum

Adam beni engellediğinden yazışmalar gitti ama tel no, National social Security numarası falan var yani bende.

Bilemiyorum
National social Security numarası nedir acaba?

National social Security numarası nedir acaba?
muhtemelen teli değiştirmiştir hırsızlıktan sonra

Bilemiyorum
Hocam isterseniz uğraşabilirsiniz bu adamlar Türkiyedeyse (Çünkü bu gerçek bir dolandırıcı)

Hocam isterseniz uğraşabilirsiniz bu adamlar Türkiyedeyse (Çünkü bu gerçek bir dolandırıcı)
1614585177057.png

Evet o adam.

Geri