kaç para gittiÇok kesiyor be
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne deseniz haklısınız gerçekten. Başkaları düşmesin yeter.
ohaaaaaaaaaaaaaa niye gitti 600tlye ne yaptın aga ya600. Ama hesap kapatılmış sıkıntı yok benden yana.
öncelikle geçmiş olsun bu adamın kimlik bilgilerinin ve birçok fazla bilginin olduğunu söylediniz peki nasıl eminsiniz belki adam başka birinin dolandırdığı kişinin bilgileride olabilir eğer bilgiler doğru ise adamı steam support tan şikayet edebilirsiniz diye düşünüyorum bu adamın yurt dışında olması kötü olmuş onu dava edebilirdiniz nede olsa onun bilgileri sizde tekrardan geçmiş olsun.Soru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.
Steam'ı bu, bir sürü işte ben şunu sattım bunu sattım yorumları var, İNANMAYIN!!
Steam Community :: Error
steamcommunity.com
Twitch bu.
Azraell66 - Twitch
İnstagram: nick_battlestar
Lütfen şikayet edin ve kanmayın bu insanlara, her yerden engellemiş. Çok fena delirdim şu an anlatamam...
bu arada gözünaydın adamın steam hesabı pert olduöncelikle geçmiş olsun bu adamın kimlik bilgilerinin ve birçok fazla bilginin olduğunu söylediniz peki nasıl eminsiniz belki adam başka birinin dolandırdığı kişinin bilgileride olabilir eğer bilgiler doğru ise adamı steam support tan şikayet edebilirsiniz diye düşünüyorum bu adamın yurt dışında olması kötü olmuş onu dava edebilirdiniz nede olsa onun bilgileri sizde tekrardan geçmiş olsun.
Hesap kapatılmış sorun yok.öncelikle geçmiş olsun bu adamın kimlik bilgilerinin ve birçok fazla bilginin olduğunu söylediniz peki nasıl eminsiniz belki adam başka birinin dolandırdığı kişinin bilgileride olabilir eğer bilgiler doğru ise adamı steam support tan şikayet edebilirsiniz diye düşünüyorum bu adamın yurt dışında olması kötü olmuş onu dava edebilirdiniz nede olsa onun bilgileri sizde tekrardan geçmiş olsun.
Benden giden 18TL kasadan çıkmıştı. Pişman mıyım evet çok mu pişmanım hayır.ohaaaaaaaaaaaaaa niye gitti 600tlye ne yaptın aga ya
Evet yine profili değiştirip kaçmışSoru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.
Steam'ı bu, bir sürü işte ben şunu sattım bunu sattım yorumları var, İNANMAYIN!!
Steam Community :: Error
steamcommunity.com
Twitch bu.
Azraell66 - Twitch
İnstagram: nick_battlestar
Lütfen şikayet edin ve kanmayın bu insanlara, her yerden engellemiş. Çok fena delirdim şu an anlatamam...
knk boşver oluyor öyle şeyler benimde 6 yıllık hesabım gitti içersinde 1000 ne yakın achivment vardı tf2 de 6 yıldır yaniHesap kapatılmış sorun yok.
Benden giden 18TL kasadan çıkmıştı. Pişman mıyım evet çok mu pişmanım hayır.
Büyük ihtimalle profil İD sini değiştirmiştir kapanması zor...Kapanmadı mı yani?
ben genelde dolandırıcı olduğunu anlarsam ben onu dolandırıyorum iyi oluyor
Hocam sanırım değiştirmedi. Twitch'te duruyor hala aynı hesap.Büyük ihtimalle profil İD sini değiştirmiştir kapanması zor...