Neler Yeni

Steam dolandırıcısını nasıl şikayet edebilirim?

T.P.G.

80+ Titanium
@b3nc33xd He scam me 23 Feb 2021. Look at the dates, he didnt send me my money.
Ekran Alıntısı.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
muhmammet yılmaz
Soru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.

Steam'ı bu, bir sürü işte ben şunu sattım bunu sattım yorumları var, İNANMAYIN!!

Twitch bu.

Azraell66 - Twitch

İnstagram: nick_battlestar

Lütfen şikayet edin ve kanmayın bu insanlara, her yerden engellemiş. Çok fena delirdim şu an anlatamam...
öncelikle geçmiş olsun bu adamın kimlik bilgilerinin ve birçok fazla bilginin olduğunu söylediniz peki nasıl eminsiniz belki adam başka birinin dolandırdığı kişinin bilgileride olabilir eğer bilgiler doğru ise adamı steam support tan şikayet edebilirsiniz diye düşünüyorum bu adamın yurt dışında olması kötü olmuş onu dava edebilirdiniz nede olsa onun bilgileri sizde tekrardan geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

öncelikle geçmiş olsun bu adamın kimlik bilgilerinin ve birçok fazla bilginin olduğunu söylediniz peki nasıl eminsiniz belki adam başka birinin dolandırdığı kişinin bilgileride olabilir eğer bilgiler doğru ise adamı steam support tan şikayet edebilirsiniz diye düşünüyorum bu adamın yurt dışında olması kötü olmuş onu dava edebilirdiniz nede olsa onun bilgileri sizde tekrardan geçmiş olsun.
bu arada gözünaydın adamın steam hesabı pert oldu

T.P.G.

80+ Titanium
Hesap kapatılmış sorun yok.
ohaaaaaaaaaaaaaa niye gitti 600tlye ne yaptın aga ya
Benden giden 18TL kasadan çıkmıştı. Pişman mıyım evet çok mu pişmanım hayır.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Soru üstte. Bugün maalesef dolandırıldım, dolandıran kişinin instagram, twitch, telefon numarası, steam hesabı ve kimlik bilgileri var. Steam üzerinden şikayet ettim kendisini.

Steam'ı bu, bir sürü işte ben şunu sattım bunu sattım yorumları var, İNANMAYIN!!

Twitch bu.

Azraell66 - Twitch

İnstagram: nick_battlestar

Lütfen şikayet edin ve kanmayın bu insanlara, her yerden engellemiş. Çok fena delirdim şu an anlatamam...
Evet yine profili değiştirip kaçmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
muhmammet yılmaz
Hesap kapatılmış sorun yok.

Benden giden 18TL kasadan çıkmıştı. Pişman mıyım evet çok mu pişmanım hayır.
knk boşver oluyor öyle şeyler benimde 6 yıllık hesabım gitti içersinde 1000 ne yakın achivment vardı tf2 de 6 yıldır yani
52 594,8766 saat (google dan 6 yıl kaç saat diye baktımda baktım) oynadım arkadaşlarımda şaşırıyordu onu görünce o yüzden kafaya takma böyle şeyleri ve HİÇ KİMSEYE GÜVENME

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri