- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 10$ olsa da zaten 280₺’ 300₺ den al dolara geçmediysen. Düşmeme ihtimali var birdeBana dolar olarak ne kadara düşüyor o önemli
Hocam 10$ olsa da zaten 280₺’ 300₺ den al dolara geçmediysen. Düşmeme ihtimali var birdeBana dolar olarak ne kadara düşüyor o önemli
Rust 40dolar indirimde 20 dolara düşüyorBana dolar olarak ne kadara düşüyor o önemli
Para yok ki hocam en son cs deki skini satıcamHocam 10$ olsa da zaten 280₺’ 300₺ den al dolara geçmediysen. Düşmeme ihtimali var birde
Half life yoksa 1 ve 2 yi al 20 tlbende dolara geçmemiş hala 80 liraya ne alınır en iyi para edecek olan
half life sevmiyorum başka alınabilecek bir şey yok mu iyi para edecekHalf life yoksa 1 ve 2 yi al 20 TL
oyun ne?beyler 6 liraya aldığım oyun 660tl oluyormuş var mı rekorumu kıran
Nasıl yani şuan indirimde mi 20$ şuan ki fiyatı 20$ zaten rustRust 40dolar indirimde 20 dolara düşüyor
Hocam mapus kurma oyunu var 50 lira prison architect forest devour 7 days to die crysis remastered (1 veya 2) limbo vb..half life sevmiyorum başka alınabilecek bir şey yok mu iyi para edecek
Şuan zaten tr fiyatlandırmasından sstılıyor rust. ABD de 40 dolar EU da 39 euroNasıl yani şuan indirimde mi 20$ şuan ki fiyatı 20$ zaten rust
strange brigade deluxe edition ama çok kötü bir oyuna benziyorhalf life sevmiyorum başka alınabilecek bir şey yok mu iyi para edecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun ne?
Nasıl yani bize zaten 20$ dan satılmayacak mı rust? Öyle yazıyor.Şuan zaten tr fiyatlandırmasından sstılıyor rust. ABD de 40 dolar EU da 39 euro