uzunilehuysuz
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
Bu akşam prison architect aldım 50 ye 400 lira olmuş.bu god of war 900 TL olmuş normal mi yahu115 TL ye almıştım pes valla
Bu akşam prison architect aldım 50 ye 400 lira olmuş.bu god of war 900 TL olmuş normal mi yahu115 TL ye almıştım pes valla
T****T ten indirir oynar.Virüs girmesini istemiyorsa yıllık 200-300 lira anti virüslerinİnsanımız bişiler alamıyordu zaten.
Adam işten gelicek ,kafa dağıtmaya oyuna 1k-1.5k vericek...
Bunu burda söylemem doğru olur mu bilmem amabu offline oyun muhabbetleri vardı onların da fiyatı %100 falan zamlanır. Tek şans orası
TL çünkü daha geçilmedi. Oyunların fiyatlarını CIS - USD kuruna göre ayarlayıp milleti trollemişler, daha geçilen veya fiyatı belli olan bir şey yok. Yazılan fiyatlara inanmayın.Bende hala TL la
buluruz evet kanka da gidip bu işin ticaretini yapan birinden almak daha mantıklı bana göre. En azından sorun yaşadığında karşında biri olur.Bunu burda söylemem doğru olur mu bilmem ama
Bazı çeşitli forum sitelerinde bu hesapları bedavaya bile bulabilirsiniz.
zor hocam ya bence ama olabilirRust şuan 300₺ dolar olarak 20$=600₺ yapıyor black friday indiriminde 10$ a falan düşermi ?
İndirimde TL olarak 208 TL ye düşüyorRust şuan 300₺ dolar olarak 20$=600₺ yapıyor black friday indiriminde 10$ a falan düşermi ?
Bana dolar olarak ne kadara düşüyor o önemliİndirimde TL olarak 208 TL ye düşüyor
Rustı direk 308 den aldım.Rust şuan 300₺ dolar olarak 20$=600₺ yapıyor black friday indiriminde 10$ a falan düşermi ?