Valla bu fiyatlarla en az %90 düşmesi lazım ben şahsen Baldurs Gate ve Diablo çok büyük indirim almazsa hiçbir şey almam uzun süre hele indirimsiz kesinlikle bir şey almamsatışlar düştüğü için sonradan yapabilirler
Valla bu fiyatlarla en az %90 düşmesi lazım ben şahsen Baldurs Gate ve Diablo çok büyük indirim almazsa hiçbir şey almam uzun süre hele indirimsiz kesinlikle bir şey almamsatışlar düştüğü için sonradan yapabilirler
Büyük yayıncıların umru dışı MENA falan. Ne bekliyordun ki?Arkadaşlar geçmiş olsun bu ne direkt yurtdışı fiyatı olmuş MENA bölgesi falan hikayeymiş demek ki
Baldurs gate 60 dolar çıkarmak yerine 35 dolar çıkardı daha napsınlar.Valla bu fiyatlarla en az %90 düşmesi lazım ben şahsen Baldurs Gate ve Diablo çok büyük indirim almazsa hiçbir şey almam uzun süre hele indirimsiz kesinlikle bir şey almam
keşke uyanmasaydımben yatıyorum arkadaşlar iyi nöbetler sabah 5te kalkınca bakarız allah kerim
Diablo 4 şu an battle.net'te %40 indirimde 1037tl. Steam'e yeni gelmişti zaten ama oyun çıkalı 5 ay oluyor.Valla bu fiyatlarla en az %90 düşmesi lazım ben şahsen Baldurs Gate ve Diablo çok büyük indirim almazsa hiçbir şey almam uzun süre hele indirimsiz kesinlikle bir şey almam
anlıkSteam bize dolar kurunu sabit fiyattan mı yoksa anlık kur fiyatı ile mi sayacak?
Çok kötü bir durum. Dünyada Türkiye gibi önem arz eden bir ülkenin ekonomide geldiği hale bak. Rezillikanlık
1k olmuş90 TL değil miydi bu…
Alıntıyı görüntüle
Anlık diye biliyorum, zaten Steam anlık kuru alabilmek için böyle bir yol izlemedi mi?Steam bize dolar kurunu sabit fiyattan mı yoksa anlık kur fiyatı ile mi sayacak?