Neler Yeni

❌İndirim Bitti! [STEAM] EA RACING MEGA COLLECTION ALMA YÖNTEMİ

büyük ihtimal herhalde ödeme banka tarafından güvenlik sebebiyle tutuluyor, ödeme onaylandıktan sonra satın alınan hediyeler ana hesaplarınıza düşer umarım
daha önce bekleyen ödeme gibi bir durum yaşamadığım için tam yardımcı olamıyorum kusura bakmayın
Hocam karttan para çekildi bankada duruyor olabilirmi hala
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi banka , benimki vakif
Aynı

The GodFather

80+ Silver
Arkadaşlar bende olan oyunları kalıcı sildim ama ben hala alamıyorum yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar bende olan oyunları kalıcı sildim ama ben hala alamıyorum yardımcı olur musunuz
Kanka sildikten sonra başka bir hesap açıp oradan kendine bundle ı atıcaksın hediye olarak. Sonra sildiğin yerden oyunlarını geri alıcaksın ve hesabına geçicek oyunlar.

The GodFather

80+ Silver
Vakifdan çok anlamıyorum hocam ailemin yardımıyla aldım en kötü para iade yapılır değilmi

Sizin sorun neydi hocam
Bendeki NFS leri hesaptan kalıcı sildim ama bundle alamıyorum
Kanka sildikten sonra başka bir hesap açıp oradan kendine bundle ı atıcaksın hediye olarak. Sonra sildiğin yerden oyunlarını geri alıcaksın ve hesabına geçicek oyunlar.
bu hesaptan almak istiyorum

ENDER.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ender serce
Hangi banka , benimki vakif
Teb

büyük ihtimal herhalde ödeme banka tarafından güvenlik sebebiyle tutuluyor, ödeme onaylandıktan sonra satın alınan hediyeler ana hesaplarınıza düşer umarım
daha önce bekleyen ödeme gibi bir durum yaşamadığım için tam yardımcı olamıyorum kusura bakmayın
Önemli Değil Sayende Sahip Olacağızda İnş Paramızı Çekti Geri Alırız Sorun Değilde Bekleme Olayı Sıkıntı

Bendeki NFS leri hesaptan kalıcı sildim ama bundle alamıyorum

bu hesaptan almak istiyorum
kanka o hesabına alıcaksın zaten başka hesabından oraya gift atıcaksın. ama point score kazanamazsın ana hesabında orası ayrı

The GodFather

80+ Silver
Başka hesaptan kendime gider attım bakalım

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Ben de satın aldım beklemede diyor banka ile alakası yok enpara ile her şeyi 7/24 alabiliyorum. Eğer yan hesap pek kullanılmamış ise tedbir amaçlı böyle yapmaları normal çünkü çalıntı kredi kartı olayları çok dönüyor. 2018'de kurup hiç bir şey yapmadığım yan hesapla kendime hediye yolladım. Beklemede şu an.

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
Konunun amacı: Normalde bu bundle içeriğinden herhangi bir oyuna sahipseniz bundle' ı satın alamıyorsunuz, sırf indirimden unbound almak isteyenler bile 359,99 TL ödemek yerine bu bundle 200TL fiyatına alabilir,
Bundle İçeriğinde NFS HEAT, PAYBACK, HP:REMASTERED, UNBOUND, DiRT 5, GRID Legends mevcut.
https://store.steampowered.com/bundle/32318/EA_Racing_Mega_Collection/

*Şuan denedim ve ben bu yöntem sayesinde alabildim. Uzatmadan hızlıca anlatıyorum.

*Bundle içeriğinde sahip olduğunuz oyunları steam destek bölümünden kütüphanenizden kalıcı olarak kaldır deyin.

*Bundle farklı bir steam hesabından kendinize gönderin.

*Ana hesaba geri dönün hediyeyi kabul edin UNKNOWN ERROR vericek,

*Şimdi ana hesabınızdan steam destek bölümüne tekrar girerek önceden kaldırdığınız oyunları geri getirin.

*Bildirimlerden hediyeyi kabul edin. Hayırlı olsun.
bu ne oluyorr

Onatin09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bahtiyar IsmiGuzel
Agalar sorunum büyük Para Main hesabımda cüzdan bakiyesi olarak ne yapa bilirim hiç arkadaşımda yok bana bi taktik verin lütfen.

Top Bottom