Steam Far Cry

Beren

80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,302
Far Cry oyunlarını oynamak isteyenler şuan da steam de indirimde ve ilk kez bu kadar fazla indirim olmuş kaçırmayın

almayın aldırmayın kardeşim. 20 tane dil var türkçe yok. bütün serilerde.

Far Cry oyunlarını oynamak isteyenler şuan da steam de indirimde ve ilk kez bu kadar fazla indirim olmuş kaçırmayın
ubisoft'un kendi sitesinde daha fazla indirim var car cry 3 10 tl

Oyun türkçe değil diye oynanmıyor mu dostum
Senin ülkeni senin dilini takmayan yapımcının oyununu oynayıp kazandırmam. Mesele oynanıp oynanmaması değil bu kadar düz, bu kadar dar kafalı düşünmeyin. Şu tablo hoşuna gidiyorsa git oyna kardeş.

ArayüzSeslendirmeAltyazı
TürkçeDesteklenmiyor
İngilizce
Fransızca
İtalyanca
Almanca
Kastilya İspanyolcası
Arapça
Çekçe
Felemenkçe
Japonca
Korece
Lehçe
Brezilya Portekizcesi
Rusça
Basitleştirilmiş Çince
Geleneksel Çince

almazsak ilerde hiç olmayacak bu mantık mantıksız .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bizim beyni olmayan gerizekalılar torrent kullanmaya devam ettiği sürece olmaz tabii
Sence bu sayılar yeterli değil mi kardeşim ? Torrenti bahane edip birde adamları savunuyorsunuz. :) Para ile alan torrentden kat kat fazla.

Gaming in Turkey Oyun ve Espor Ajansı Kurucusu Ozan Aydemir, 2019 yılında Türkiye’deki oyuncu sayısının 2 milyon artış göstererek 32 milyona çıktığını ve oyun sektörü büyüklüğünün de 830 milyon dolar civarında olduğunu açıkladı.

almazsak ilerde hiç olmayacak bu mantık mantıksız .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bizim beyni olmayan gerizekalılar torrent kullanmaya devam ettiği sürece olmaz tabii
hocam mesela ben oyun alırken kriter belirliyorum türkçe altyazı varmı diye özellikle story oyunlarda gerekli geliyor ubisoft da yapmıyor yapsa oyuncu sayısı ciddi artar diye düşünüyorum.

hocam mesela ben oyun alırken kriter belirliyorum türkçe altyazı varmı diye özellikle story oyunlarda gerekli geliyor ubisoft da yapmıyor yapsa oyuncu sayısı ciddi artar diye düşünüyorum.
adamlara satış rakamlarında güzel bir şey gösterirsek onlarda Türkçe koyar ama bunu bizden bir şey beklemeden koymaları lazım tabii örnek cd projekt red

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,204
Üyeler
188,384
Son üye
egethefinest
Geri