ubisoft'un kendi sitesinde daha fazla indirim var car cry 3 10 tlFar Cry oyunlarını oynamak isteyenler şuan da steam de indirimde ve ilk kez bu kadar fazla indirim olmuş kaçırmayın
Oyun türkçe değil diye oynanmıyor mu dostumalmayın aldırmayın kardeşim. 20 tane dil var türkçe yok. bütün serilerde.
Senin ülkeni senin dilini takmayan yapımcının oyununu oynayıp kazandırmam. Mesele oynanıp oynanmaması değil bu kadar düz, bu kadar dar kafalı düşünmeyin. Şu tablo hoşuna gidiyorsa git oyna kardeş.Oyun türkçe değil diye oynanmıyor mu dostum
| Arayüz | Seslendirme | Altyazı | |
|---|---|---|---|
| Türkçe | Desteklenmiyor | ||
| İngilizce | ✔ | ✔ | ✔ |
| Fransızca | ✔ | ✔ | ✔ |
| İtalyanca | ✔ | ✔ | ✔ |
| Almanca | ✔ | ✔ | ✔ |
| Kastilya İspanyolcası | ✔ | ✔ | ✔ |
| Arapça | ✔ | ✔ | |
| Çekçe | ✔ | ✔ | |
| Felemenkçe | ✔ | ✔ | |
| Japonca | ✔ | ✔ | ✔ |
| Korece | ✔ | ✔ | |
| Lehçe | ✔ | ✔ | |
| Brezilya Portekizcesi | ✔ | ✔ | ✔ |
| Rusça | ✔ | ✔ | ✔ |
| Basitleştirilmiş Çince | ✔ | ✔ | |
| Geleneksel Çince | ✔ | ✔ |
almazsak ilerde hiç olmayacak bu mantık mantıksız .dalmayın aldırmayın kardeşim. 20 tane dil var türkçe yok. bütün serilerde.
bizim beyni olmayan gerizekalılar torrent kullanmaya devam ettiği sürece olmaz tabiialmayın aldırmayın kardeşim. 20 tane dil var türkçe yok. bütün serilerde.
Sence bu sayılar yeterli değil mi kardeşim ? Torrenti bahane edip birde adamları savunuyorsunuz.almazsak ilerde hiç olmayacak bu mantık mantıksız .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bizim beyni olmayan gerizekalılar torrent kullanmaya devam ettiği sürece olmaz tabii
hocam mesela ben oyun alırken kriter belirliyorum türkçe altyazı varmı diye özellikle story oyunlarda gerekli geliyor ubisoft da yapmıyor yapsa oyuncu sayısı ciddi artar diye düşünüyorum.almazsak ilerde hiç olmayacak bu mantık mantıksız .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bizim beyni olmayan gerizekalılar torrent kullanmaya devam ettiği sürece olmaz tabii
bence @pickpocket kardeşimiz haklı koyan oyunlar var en başında uncharted serisi tam bir efsane ...Oyun türkçe değil diye oynanmıyor mu dostum
adamlara satış rakamlarında güzel bir şey gösterirsek onlarda Türkçe koyar ama bunu bizden bir şey beklemeden koymaları lazım tabii örnek cd projekt redhocam mesela ben oyun alırken kriter belirliyorum türkçe altyazı varmı diye özellikle story oyunlarda gerekli geliyor ubisoft da yapmıyor yapsa oyuncu sayısı ciddi artar diye düşünüyorum.