Pes 21 şuan Pes 20 nin sezon güncellemesi almış hali, yani yeni bir PES gelmedi bu yıl. O yüzden çok tutmadı.Futbol oyunları hakkında hiç bilgi sahibi değilim ama neden PES 2021 rağbet görmüyor? Veya görüyor ben mi görmüyorum
Zaten PES ''FIFA oynamak istiyorum ama param yok'' diyenler için bir oyun bencePes 21 Fifa kadar iyi bir oyun değil. Lisans yok bir kere oyunda. Grafikler dışında Fifa nın yanına yaklaşamaz Pes 21 i 220 saat oynamış biri olarak söylüyorum.
Daha önce EA Play ile sınırsız oynama hakkı vermişlerdi, şimdi de %84 indirim yapmışlar. Oynamak isteyenler için iyi olmuş.Steamda indirimlerde FİFA 2021 Oyunu 67 TL gibi bir fiyata düştü. Oyunu düşünen veya arayan varsa bilgisi olsun oldukça güzel bir indirim normal fiyatına göre.
O bana denk gelmedi kardeşim denk gelse güzel olabilirdiDaha önce EA Play ile sınırsız oynama hakkı vermişlerdi, şimdi de %84 indirim yapmışlar. Oynamak isteyenler için iyi olmuş.
130 alan benSteamda indirimlerde FİFA 2021 Oyunu 67 TL gibi bir fiyata düştü. Oyunu düşünen veya arayan varsa bilgisi olsun oldukça güzel bir indirim normal fiyatına göre.
evette fifa 22 250,300 liradan aşağı çıkmaz yeni sezon takıntısı olmayanlar alıp saatlerce oynayabilirFIFA 22 çıkacak çok yakında. Şuan son olarak kime satabiliriz mantığı ile satmaya çalışıyorlar, tuzağa düşmeyin derim.