Steam FİFA 2021 67.19 TL !!

Pes 21 Fifa kadar iyi bir oyun değil. Lisans yok bir kere oyunda. Grafikler dışında Fifa nın yanına yaklaşamaz Pes 21 i 220 saat oynamış biri olarak söylüyorum.
Zaten PES ''FIFA oynamak istiyorum ama param yok'' diyenler için bir oyun bence :D. Düşük bütçeli FIFA. Ben ne FIFA'ya ne de PES'e 50 Liradan fazla verilmemesi gerektiğini düşündüğüm için öyle dedim bence değmez.

Steamda indirimlerde FİFA 2021 Oyunu 67 TL gibi bir fiyata düştü. Oyunu düşünen veya arayan varsa bilgisi olsun oldukça güzel bir indirim normal fiyatına göre.
Daha önce EA Play ile sınırsız oynama hakkı vermişlerdi, şimdi de %84 indirim yapmışlar. Oynamak isteyenler için iyi olmuş.

• Beğen
Reaksiyonlar: xMUK
Daha önce EA Play ile sınırsız oynama hakkı vermişlerdi, şimdi de %84 indirim yapmışlar. Oynamak isteyenler için iyi olmuş.
O bana denk gelmedi kardeşim denk gelse güzel olabilirdi :)

hoop böyle bir şey bekliyordum, buradan gördüm indirimi aldım, Alırım bi H.O

FIFA 22 çıkacak çok yakında. Şuan son olarak kime satabiliriz mantığı ile satmaya çalışıyorlar, tuzağa düşmeyin derim.
evette fifa 22 250,300 liradan aşağı çıkmaz yeni sezon takıntısı olmayanlar alıp saatlerce oynayabilir

Fiyat güzel alınır fakat Online kısım için önermem. Zaten Eylülde yeni oyunu çıkınca onlineda oldukça az adam kalıyor.

Geri