Neler Yeni

Steam Gıbırnet oyunları nasıl silinir

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Gıbırnetin bir kampanyası var Steam de 66 tane oyun veriyor bende bunu yapmıştım. Fakat yaptıktan sonra steam oturum kapatmaya başladı her girdiğimde oturum açmamı istiyordu. Sanırım bu gıbırnet yüzünden. Bunu nasıl iptal edebilirim? Lütfen yardım edin.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Gıbırnet nedir ya biraz araştırdım ISS'ymiş. Başka isim mi kalmadı ya gece gece ne güldüm arkadaş GIBIR hahahaha :D

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Gıbırnet nedir ya biraz araştırdım ISS'ymiş. Başka isim mi kalmadı ya gece gece ne güldüm arkadaş GIBIR hahahaha :D
Dün konusu açıldı. Arkadaşımı karalamadan dava ile tehtid edip mesajlarını düzenlediler :D Ama oyun olayı güvenilir. Bi' sorun yaşamadım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dün konusu açıldı. Arkadaşımı karalamadan dava ile tehtid edip mesajlarını düzenlediler :D Ama oyun olayı güvenilir. Bi' sorun yaşamadım.
Konu linki atar mısın ?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zerotier uygulamasında ağdan çık daha sonra sil. Steam'a restart atınca gidiyor oyunlar. Ben dün böyle çözdüm sorunumu
Çok saçma bir şekilde zerotier kapalıyken bile oyunlar duruyordu. dün programı sildim steam'e restart attım çözdüm sorunu. Mesajını şimdi görüyorum :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bunu duyunca içim GIBIR GIBIR oldu.
Bugün merak edip kendilerini aradım. Bağlanmak çok uzun sürdü sırada bir sürü insan bekliyormuş :D Dedi altyapı kontrol testi yapalım dedim tamam. Adresi verdim dedi hanımefendi sistemdeki arızadan dolayı görüntüleyemiyoruz :D Dedim geçiş ücreti var mı. Dedi hiçbir ücret ödemeden geçiş sağlanıyor. İlginç geldi bütün firmalar yeni aboneliklerde başta yüksek para alır.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Bugün merak edip kendilerini aradım. Bağlanmak çok uzun sürdü sırada bir sürü insan bekliyormuş :D Dedi altyapı kontrol testi yapalım dedim tamam. Adresi verdim dedi hanımefendi sistemdeki arızadan dolayı görüntüleyemiyoruz :D Dedim geçiş ücreti var mı. Dedi hiçbir ücret ödemeden geçiş sağlanıyor. İlginç geldi bütün firmalar yeni aboneliklerde başta yüksek para alır.
Büyük firma değilki yeni abonelerden para alsın. Türknet, Milennicom bunlarda yeni abonelerden para almıyor alsalar zaten insanlar bunları tercih etmezler.

Top Bottom