Öneri Steam Gta 5 alınır mı ?

Megatronus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,006
Dostlarım Steam yaz indirimlerinde gta5 fiyatı düşer mi bir de gta alsam eğlenir miyim arkadaşım yok benim tek başıma oynarım tüm oyunları sarar mı ona göre kıyıp parayı alacağım

Dostlarım Steam yaz indirimlerinde gta5 fiyatı düşer mi bir de gta alsam eğlenir miyim arkadaşım yok benim tek başıma oynarım tüm oyunları sarar mı ona göre kıyıp parayı alacağım
Steam yerine Epic'ten almanı tavsiye ederdim. Ancak geçti o iş neyse. Online sarar sarmasına ama bir yere kadar. Çünkü online da heistler çok zevkli ve 1 tanesi hariç diğer hepsini yapmak için başka kişilerde lazım. Ama yine de alınır. Yarış veya kapışma modlarını oynarsın.

Büyük ihtimalle düşer, epic games'ten almadıysan alınır bence.

Ben gta da arabayla milleti eziyom 5 yıldız yapıp terör estiriyom eper öyle yaparsan oyna al

Bu arada hiçbir gta oyununda görev yapmıyorum neden bilmiyorum sıkıyo görevler

şöyle diyeyim gta 5 i 2015 ten beri oynuyorum. Tek başına sarmıyor. Ve oyunda oluşan hilecilerden dolayı artık tadı yok saçma sapan arabalar yapıp duruyorlar. Tavsiyem başka oyun al.

Parasını kuruşuna kadar hakeden bir oyun. Orjianl olarak sahibim ama ramimden dolayı oynayamıyorum. Şu an nasıl canım çekiyor bi' bilsen...

Steam yerine Epic'ten almanı tavsiye ederdim. Ancak geçti o iş neyse. Online sarar sarmasına ama bir yere kadar. Çünkü online da heistler çok zevkli ve 1 tanesi hariç diğer hepsini yapmak için başka kişilerde lazım. Ama yine de alınır. Yarış veya kapışma modlarını oynarsın.
epic gameste vardı zaten bende gta 5 ama sildim o hesabı tüm oyunları steamde topluyorum

Ben gta da arabayla milleti eziyom 5 yıldız yapıp terör estiriyom eper öyle yaparsan oyna al

Bu arada hiçbir gta oyununda görev yapmıyorum neden bilmiyorum sıkıyo görevler
ben de yapmıyordum 😁 görevler sıkıcı

GTA 5 tek başına bir yere kadar eğlendiriyor. Fivem indirip rol yapmayı öğrenirsen hem daha çok insanla tanışırsın, hem de eğlenirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,576
Üyeler
174,749
Son üye
unfckable
Geri