Steam Guard Aktif Ama Halen Pazar Bekletmesi Var

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192
Arkadaşlar steam guardımı şu anda aktif ettim ve şimdi bir sticker satmaya çalıştım ama pazarda bekletiyor üstelik 2 hafta. çözümü için steam guard açmam gerekiyormuş açtım hala devam ediyor. Başka bir çözümü yok mudur?

Steam Guard'ı aktifleştirdikten sonra belli bir süre beklemen gerekiyor. Maalesef aktif eder etmez pazar bekletmesi ortadan kalkmıyor.

ne kadar bir süre?
Uzun süre önce yaptığım için süresini tam olarak hatırlamıyorum, 1 ya da 2 hafta olması lazım.
Zaten envanterinden bir şey satmaya çalıştığında kaç gün beklemen gerektiği yazıyordur.

Arkadaşlar steam guardımı şu anda aktif ettim ve şimdi bir sticker satmaya çalıştım ama pazarda bekletiyor üstelik 2 hafta. çözümü için steam guard açmam gerekiyormuş açtım hala devam ediyor. Başka bir çözümü yok mudur?
Sanırsam 2 hafta bekletiyordu.

Uzun süre önce yaptığım için süresini tam olarak hatırlamıyorum, 1 ya da 2 hafta olması lazım.
Zaten Steam pazarına girdikten sonra kaç gün beklemen gerektiği yazıyordur.
dostum zaten o bekletme steam guardı açmadan önce de vardı? Steam guardı açtım ee ne değişti?

dostum zaten o bekletme steam guardı açmadan önce de vardı? Steam guardı açtım ee ne değişti?
Söylediğim gibi Steam Guard'ı şu anda tam olarak açmadın, belli bir süre kullanman gerekiyor.
Belli bir süre kullandıktan sonra pazara bir şey koyarken beklemene gerek kalmıyor.
Şu anda Steam Guard'ı telefonuna yükledin ancak 1 ya da 2 hafta kadar kullanman gerekiyor.
Kullandıktan sonra Steam'deki o uyarı kalkacak ve eşyalarını süresiz bir şekilde satabileceksin.

Geri