STEAM GUARD HAKKINDA YARDIMA İHTİYACİM VAR

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,217
Arkadaşlar benim steam guard mobil uygulamasının içindeki koda gelip ordakini giriyorum bence bu güvensiz çünkü hesabımın şifresini alan kişi mobilden de girer ve ordaki kodu girebilir ben steam guard kodunu sms e veya e posta adresime gelsin istiyorum ne yapmam lazım bulamadım yardımcı olabilecek varmı?

steam guarda girmesi için mailden onay gerekiyordu sanırsam. zor iş o yüzden.

Niye güvensiz? Mobilde senin kendi telefonunda her şey.

başka telefondan girmek için yine kod isteyecek ve bu kod sadece sende olacak yani başka bi telefondan giremeyecek

Arkadaşlar benim steam guard mobil uygulamasının içindeki koda gelip ordakini giriyorum bence bu güvensiz çünkü hesabımın şifresini alan kişi mobilden de girer ve ordaki kodu girebilir ben steam guard kodunu sms e veya e posta adresime gelsin istiyorum ne yapmam lazım bulamadım yardımcı olabilecek varmı?
Mobilden girmesi için sana steam guard kodu gelecek?

Niye güvensiz? Mobilde senin kendi telefonunda her şey.
Mesela ben hesaba girerken mobil steam uygulamasından guard bölümündeki kodu giriyorum ama ordaki kod benim sms e veya maile gelsin istiyorum gibi bişey çünkü bazılarında o kod sms e falan geliyor daha güvenli yani adam o kodu alması için benim telefonuma erişmesi gerekir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mobilden girmesi için sana steam guard kodu gelecek?
Mesela ben hesaba girerken mobil steam uygulamasından guard bölümündeki kodu giriyorum ama ordaki kod benim sms e veya maile gelsin istiyorum gibi bişey çünkü bazılarında o kod sms e falan geliyor daha güvenli yani adam o kodu alması için benim telefonuma erişmesi gerekir.

Mobil Steam'e giriş yapması gerek, onun için de eposta'Ya şifre geliyor. Güvenli yani.

Bizzat kendim kullanıyorum senin telefon numaran üzerinden geliyor kod telefonuna özel bı kod var onu yazın kenara Steam guard kurtarma kodu telefona erişemez siniz onu yazarsınız. Herhangi bi link vs. Tıklamadigin sürece en güvenilir yol budur

Mobil Steam'e giriş yapması gerek, onun için de eposta'Ya şifre geliyor. Güvenli yani.
Haa anladım mesela yeni bir telefon aldım ona steam hesabımı gircem ama girerken Steam guard kodu için giremediğim için o guard kodu benim e postama geliyor.

Guard yetkisi sadece 1 telefona verilebilir yani başka mobil cihazlara yüklediğin steam uygulamasından guard kod alamazsın.Yetkilendirmen gerek başka cihazdan da alabilmek için.

Haa anladım mesela yeni bir telefon aldım ona steam hesabımı gircem ama girerken Steam guard kodu için giremediğim için o guard kodu benim e postama geliyor.
Tam öyle değil, steam mobil uygulamasına giriş için gelen bir kod vardı sanırım, o eposta'ya geliyor.

Hocam mobilden girmek kodusuz mu sence?
Mobilden giriş denerken de senden o kodu girmeni istiyor
Güvenli bir sistem

Tam öyle değil, steam mobil uygulamasına giriş için gelen bir kod vardı sanırım, o eposta'ya geliyor.
Anladım hocam bazen hicbir linke vb tıklamama rağmen hesabımın çalındığını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,144
Üyeler
183,390
Son üye
dnjsjdsjj
Geri