steam guard sorunu ???????

Hamza Kot

80+
Reaksiyon skoru
7
steam format attığım için 7 gün korumaya alındı pazar. iptal edildiğini sölüyorlardı net de

bende yanlışkla steam guard iptal ettim. sonradan telefondan etkinleştirdim . 15 gün beklemek istemiyorum. iptal etmek için 2 defa giriş yaptığınızdan emin olun diyor. ama bir türlü bekleme süresi gitmiyor

lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

steam format attığım için 7 gün korumaya alındı pazar. iptal edildiğini sölüyorlardı net de

bende yanlışkla steam guard iptal ettim. sonradan telefondan etkinleştirdim . 15 gün beklemek istemiyorum. iptal etmek için 2 defa giriş yaptığınızdan emin olun diyor. ama bir türlü bekleme süresi gitmiyor

15 gün bekliyiceksiniz kaldırdıysanız hiçbir şekilde sıfırlayamazsınız

o kaklmıyor zorunlu güvenlik sebebi ile

dostum guard banı yuzunden csden dusen 35 tl lik kasamı 35 e satamadan 17ye düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum guard banı yuzunden csden dusen 35 TL lik kasamı 35 e satamadan 17ye düştü
ve bundan 2tane var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,464
Üyeler
174,375
Son üye
Gökalp Coşkuntuna
Geri