Steam Guardıma Sürekli Giriş Kodu Geliyor

Elmeryy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
949
beyler steam mobil uygulamama bu aralar günde bir kaç kez bildirim gelmeye başladı sürekli giriş yapmak için bu kodu kullanın diye bildirim geliyor hesabımı çalmaya mı çalışıyorlar bu bir hata mı başına gelen var mı
ben nolur nolmaz şifremi değiştirdim

beyler steam mobil uygulamama bu aralar günde bir kaç kez bildirim gelmeye başladı sürekli giriş yapmak için bu kodu kullanın diye bildirim geliyor hesabımı çalmaya mı çalışıyorlar bu bir hata mı başına gelen var mı
iyi yapmışsın şifre değiştikten sonra öyle bi şey olmaz herhalde

Giriş konumunu gösteriyor diye biliyorum. Muhtemelen başkası girmeyi deniyor. Benzer şifreleriniz varsa her yerden değiştirin. bilgisayarınızda keylogger tarzı bir şey yoktur umarım.

Şifrene eriştiklerine göre telefonunda veya bilgisayarında virüs olabilir. Ben olsam şifreyi değiştirmekle kalmayıp temiz bir format atardım.

Giriş konumunu gösteriyor diye biliyorum. Muhtemelen başkası girmeyi deniyor. Benzer şifreleriniz varsa her yerden değiştirin. bilgisayarınızda keylogger tarzı bir şey yoktur umarım.
hocam giriş konumunu göstermiyor sadece telefona giriş yapmak için bu kodu kullanın diye bildirim geliyor bildirime tıklayınca normal steam guard sayfasına atıyor

hocam bana sorarsanız sadece steam değil , bağlı olan mail hesaplarının şifresini de değiştirin.
sonuçta steam e giren mail e de girer.
ayrıca hesabına mailden ulaşmış olma ihtimali de var. Dikkat Et!!!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,925
Üyeler
187,119
Son üye
Thenord11
Geri