Düşünmüyorum zaten bıçak stokta falan yok dediInanma linke tıklama hiç bir şey yapma şikayet et engelle ben bunlara hesabımı kaybettim zor alım Steam destekle beraber 1 hafta uğraştım sende uğraşma
Link vs. atarlarsa tıklama işlem yapma işte olur mu olur sıkıntı çıkarDüşünmüyorum zaten bıçak stokta falan yok dedi
bıçak stokta yoksa zaten sitede hesaba çekmek istediğinde uyarı verir böyle mesaj, mail, link atmazlar.Hellcase bıçak çıkarttım sonra bana bu hesap istek attı ve bıçağın stokta olmadığını söyledi ve konuştuk biraz sonra link falan attı scam mi bu yoksa gerçek mi biraz şüphelendimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2 dolarBide bıçağı çekmem için 10 dolar yatırmam gerekli dimi
2 dolarıda upgrade et 2x bişi gelirse çekersin yoksa gitsin para çok bişi değilBide bıçağı çekmem için 10 dolar yatırmam gerekli dimi
Refil e basınca 2. seçenek zen yazanı seçeceksin 2 doalr diyince oluyor sonra2 dolarsa hemen çekerim ama yapamadım bi türlüdedim 10 dolar de vermiyim şimdiAlıntıyı görüntüle
Tamamdır teşekkür ederimRefil e basınca 2. seçenek zen yazanı seçeceksin 2 doalr diyince oluyor sonra
İnanmam da elim ayağım titredi bıçak çıkınca öylesinde girdim 0.20'ye kasa açtımyalan inanma bunlara kimse steamden ekleyip böyle bir şey yazmaz.