HOCAM SADECE LAST OF US BİTİRECEGIM SONRA ALIRSA ALSIN ONEMLİ DEGİLNereden aldığın fark etmeksizin, ilk mail sahibi hesabını istediği zaman 1 ticket atarak elinizden alabilir.
Hazır sitelerden direkt alman daha iyi değil mi? Toplu oyunda veriyorlar bazen ve fiyat olarak uyguna da gelebilir.HOCAM SADECE LAST OF US BİTİRECEGIM SONRA ALIRSA ALSIN ONEMLİ DEGİL
siteyi atabilir misinizHazır sitelerden direkt alman daha iyi değil mi? Toplu oyunda veriyorlar bazen ve fiyat olarak uyguna da gelebilir.
hocam isterseniz ben size bedavaya paylaşımlı hesap vereyim direksiteyi atabilir misiniz
Hocam Eğer amacınız sadece oyunu oynayıp bitirmekse İnternette 20-50TL'ye falan paylaşımlı hesap alabiliyorsunuz steam'de çevrim dışı moda geçip Oynayabiliyorsunuz genel'de insanlar böyle yapıyor oyun oynayıp bitirmek için alıyorsa sadeceARKADASLAR STEAM HESABI ALMAYI DUSUNUYORUM İÇİNDE LAST OF US VE Bİ KAÇ TANE OYUN İLE BİRLİKTE ONEREBİLCEGİNİZ SİTE VAR MI
Steam Hesabı Satın Almak Riskli Git Biriyle Steam Ailesi Ol Bizim Steam Ailesine Gel Diğecem Ama Last Of Us Yok Ama 470 Tane Oyun VarARKADASLAR STEAM HESABI ALMAYI DUSUNUYORUM İÇİNDE LAST OF US VE Bİ KAÇ TANE OYUN İLE BİRLİKTE ONEREBİLCEGİNİZ SİTE VAR MI
nasıl olacak hocamhocam isterseniz ben size bedavaya paylaşımlı hesap vereyim direk
hocam ne gibi riskli ilk defa alacagımSteam Hesabı Satın Almak Riskli Git Biriyle Steam Ailesi Ol Bizim Steam Ailesine Gel Diğecem Ama Last Of Us Yok Ama 470 Tane Oyun Var
Sen Steam Hesabını Alırısın Paralar Yatırırsın Cs De Kasadan Pahalı Skinler Çıkar Hesabın Güzelleşir Değerlenir Sonra Adam Hesabı Geri Alır Falan Filan Bence Biriyle Steam Ailesi Olun Onun Oyunlarını Oynayın Maddi Durumun Yoksanasıl olacak hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ne gibi riskli ilk defa alacagım
EVET HOCAM PAYLASIMLI HESAP ALACAGIM OYUN BİTİRMEK İÇİNHocam Eğer amacınız sadece oyunu oynayıp bitirmekse İnternette 20-50TL'ye falan paylaşımlı hesap alabiliyorsunuz steam'de çevrim dışı moda geçip Oynayabiliyorsunuz genel'de insanlar böyle yapıyor oyun oynayıp bitirmek için alıyorsa sadece
YOK HOCAM ZATEN STEAM HESABIM VAR BEN SADECE OYUN OYNAMAK İÇİN ALACAM Bİ KAÇTANE OYUN VAR ONUN İÇİN PAYLASIMLI HESAPSen Steam Hesabını Alırısın Paralar Yatırırsın Cs De Kasadan Pahalı Skinler Çıkar Hesabın Güzelleşir Değerlenir Sonra Adam Hesabı Geri Alır Falan Filan Bence Biriyle Steam Ailesi Olun Onun Oyunlarını Oynayın Maddi Durumun Yoksa