Neler Yeni

STEAM HESABI ALACAGIM YARDIM

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Çağtay
ARKADASLAR STEAM HESABI ALMAYI DUSUNUYORUM İÇİNDE LAST OF US VE Bİ KAÇ TANE OYUN İLE BİRLİKTE ONEREBİLCEGİNİZ SİTE VAR MI

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Çağtay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nereden aldığın fark etmeksizin, ilk mail sahibi hesabını istediği zaman 1 ticket atarak elinizden alabilir.
HOCAM SADECE LAST OF US BİTİRECEGIM SONRA ALIRSA ALSIN ONEMLİ DEGİL

Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Yuzarsef
HOCAM SADECE LAST OF US BİTİRECEGIM SONRA ALIRSA ALSIN ONEMLİ DEGİL
Hazır sitelerden direkt alman daha iyi değil mi? Toplu oyunda veriyorlar bazen ve fiyat olarak uyguna da gelebilir.

DogancanYr

80+ Bronze
Yapımcıya paran gitmiyor ve korsandan farksız ayrıca hesabın e postasına sahip değilsen bir kaç ay sende kalıyor.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Mehmetcan İvrendi
ARKADASLAR STEAM HESABI ALMAYI DUSUNUYORUM İÇİNDE LAST OF US VE Bİ KAÇ TANE OYUN İLE BİRLİKTE ONEREBİLCEGİNİZ SİTE VAR MI
Hocam Eğer amacınız sadece oyunu oynayıp bitirmekse İnternette 20-50TL'ye falan paylaşımlı hesap alabiliyorsunuz steam'de çevrim dışı moda geçip Oynayabiliyorsunuz genel'de insanlar böyle yapıyor oyun oynayıp bitirmek için alıyorsa sadece

Steam Hesabı Satın Almak Riskli Git Biriyle Steam Ailesi Ol Bizim Steam Ailesine Gel Diğecem Ama Last Of Us Yok Ama 470 Tane Oyun Var

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Oğuz
Ben hesabımı satıyorum 350 oyun var. Değeri de 3500 dolar diyor. 12.5 yıllık hesabım. Ek olarak site önerisi yasak değilse itemsatış diyebilirim.
Yaşlandım artık ve bu kadar oyun bana fazla. Hesabı satıp Hoi4, Warcraft Reforged ve Baldur Gate 3 alacağım. Bunlar bana yeter.

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Çağtay
nasıl olacak hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ne gibi riskli ilk defa alacagım
Sen Steam Hesabını Alırısın Paralar Yatırırsın Cs De Kasadan Pahalı Skinler Çıkar Hesabın Güzelleşir Değerlenir Sonra Adam Hesabı Geri Alır Falan Filan Bence Biriyle Steam Ailesi Olun Onun Oyunlarını Oynayın Maddi Durumun Yoksa

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Çağtay
Hocam Eğer amacınız sadece oyunu oynayıp bitirmekse İnternette 20-50TL'ye falan paylaşımlı hesap alabiliyorsunuz steam'de çevrim dışı moda geçip Oynayabiliyorsunuz genel'de insanlar böyle yapıyor oyun oynayıp bitirmek için alıyorsa sadece
EVET HOCAM PAYLASIMLI HESAP ALACAGIM OYUN BİTİRMEK İÇİN
Sen Steam Hesabını Alırısın Paralar Yatırırsın Cs De Kasadan Pahalı Skinler Çıkar Hesabın Güzelleşir Değerlenir Sonra Adam Hesabı Geri Alır Falan Filan Bence Biriyle Steam Ailesi Olun Onun Oyunlarını Oynayın Maddi Durumun Yoksa
YOK HOCAM ZATEN STEAM HESABIM VAR BEN SADECE OYUN OYNAMAK İÇİN ALACAM Bİ KAÇTANE OYUN VAR ONUN İÇİN PAYLASIMLI HESAP

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,127
Üyeler
161,954
Son üye
Workez
Top Bottom