Daha önce kartla alışveriş yaptıysan steam desteğe yaz yardımcı olurlararkadaşlar hesabım çalındı geri almak istiyoruma ama calan adam e postayı ve telefonu degistirmiş çalabilen biri varsa lütfen yardımcı olsun.
o calmak degil geri almak oluyorCalmak için yazdım zaten hocam hesabi geri calamazmıyız
Aldım ama hesap çalındı olarak girdiğimde eposta istiyor eposta ve sifre değişmiş ben eposta girdiğimde hesaplarda o hesap bulunmuyor ve nereden yazmam gerektiğini bilmiyorum başkaDaha önce kartla alışveriş yaptıysan steam desteğe yaz yardımcı olurlar
Tamam zateno calmak degil geri almak oluyor
Hocam hesabı kurtarmak falan dersin de geri çalmak nedirCalmak için yazdım zaten hocam hesabi geri calamazmıyız
Tamam hocam anlayın işte stresliyimHocam hesabı kurtarmak falan dersin de geri çalmak nedir
Steam e nereden yazabilirim başka ss lerim falan var satın alıma dair dekont ss lerim paparadan almistim hesap hareketlerinden buldum ss aldım ama nereye yazıp atıcamTamam hocam anlayın işte stresliyim
Bedava mal fare kapanında olur ve bir şey ucuzsa onun bir sebebi vardır bunu unutmazsan hiçbir şeyini çaldırmazsınnasıl caldiriyorsunuz, söyleyin de bizde yapmayalim