Neler Yeni

Steam hesabı satmak için site önerisi

berat455

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Sarı
Steam hesabımı satmak istiyorum fakat popüler sitelerde main hesaplar satılamaz diye uyarı gördüm random hesap satıyorlar sadece önerebileceğiniz birkaç site varmıdır.

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Lumi
Steam hesabımı satmak istiyorum fakat popüler sitelerde main hesaplar satılamaz diye uyarı gördüm random hesap satıyorlar sadece önerebileceğiniz birkaç site varmıdır.
Hocam bence satmayın ya, çok mantıksız çünkü

Moech

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Tuğra Yıldız
itemsatis sadece aliciyi koruyan bir platform 2 3 gun sonra hesabi geri cekti giremiyorum gibi sikayetler ile destege basvurursa sorun cikartir discord gruplarinda araci ile yaparsa hem komisyon orani duser hemde guvenirlik sorunu yasanmaz

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Görkem çetinkaya
Hesap link verir misin anlasirsak ilgilenebilirim

berat455

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buyurun hocam güven sıkıntınız olursa kimlik onaylı bir siteden satış yapabilirim bi sıkıntı olacağını düşünürseniz dava etme hakkınız bulunuyor. Fiyat konusunda yardımcı olurum ilgilenirseniz

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,893
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
AAA olarak bi rdr2 var, çok para etmez satma daha iyi

berat455

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrıca hesabın rustclash.com da 300 referans kullanıcısı var daha artıyor da çünkü site açıldığı gün kendi referans kodumu sitenin alan adı olan clashgg yaptım bunun sayesinde 2024 te 1000 dolar komisyon aldım kısacası site kendi reklamını yapmaya devam ettiği sürece kodu kullanan herkesten para yatırımlarında ve oynamalarında komisyon alıyorum hesapla ilgilenen varsa bunu da düşünebilir(sitedeki hesaba sadece bu steam hesabından girebiliyorsunuz)

Ekler

• rst.png
    rst.png
    699.2 KB · Hit: 5
Top Bottom